Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Δήμος

Πιστός στην τήρηση τω παραδόσεων, ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας, έκοψε το πρωί της Κυριακής στο δημαρχείο την Βασιλόπιτα, μοιράζοντας κομμάτια σε και ευχές για το νέο έτος σε όλους.

Αρχικά, ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Χαράλαμπος Πανόπουλος ευλόγησε την Βασιλόπιτα και ακολούθησαν οι ευχές του Δημάρχου προς όλα τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και τους εκπροσώπους φορέων και συλλόγων της Πόλης.

Ο κ.Βασίλης Θώδας, μοίρασε τα κομμάτια της βασιλόπιτας στους Αντιδημάρχους, στους επικεφαλής των παρατάξεων, στους δημοτικούς συμβούλους του Δήμου Ζωγράφου, στις  Υπηρεσίες, το Ν.Π.Δ.Δ. Πολιτισμού και Αθλητισμού, τη ΜΑΞΙΑΔΗΖ, το Μουσείο Γουναρόπουλου, στους εργαζόμενους, στους εθνικοτοπικούς Συλλόγους και στον Τύπο του Ζωγράφου.

Για την ιστορία, το φλουρί έπεσε στην παράταξη «Ζωγράφου Μπροστά» του Παναγιώτη Αγγελόπουλου και το παρέλαβε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πέτρος Θεοδωράκος.

Στην κοπή της Βασιλόπιτας ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αναστασία Μπότου, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών Θεόδωρος Μετικαρίδης, η  Αντιδήμαρχος, Κοινωνικής Πρόνοιας και Παιδικών Σταθμών Ρένα Χαλκιαδάκη, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και Επικοινωνίας Δήμος Μπουλούκος, ο Αντιδήμαρχος Εξυπηρέτησης Πολιτών, Δημοσίων και Διεθνών Σχέσεων Λάμπρος Καλαρρύτης, ο Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού και ΚΑΠΗ Γιάννης Βούρτσης, ο Αντιδήμαρχος Πρασίνου Δημήτρης Κολομπάτσος κι ο Αντιδήμαρχος Εμπορικής Ανάπτυξης και Καταστημάτων Βαγγέλης Τζανής Εκ μέρους των Υπηρεσιών του Δήμου Ζωγράφου, το κομμάτι παρέλαβε ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Αντωνιάδης.

Επίσης, κομμάτι της Βασιλόπιτας πήραν η Τίνα Καφατσάκη για την παράταξη “Μαζί για την Πόλη μας», ο Ανδρέας Καραβίδας για την Λαϊκή Συσπείρωση Ζωγράφου και ο Κωστής Παπαναστασόπουλος για την παράταξη «Αγαπώ Ζωγράφου». Παρέστησαν επίσης ο Αντιπρόεδρος του ΝΠΔΔ Κωνσταντίνος Αλεξανδρής, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Λεωνίδας Κουφός, Βασίλης Λένης, Ρένα Αγγελακοπούλου, Σπύρος Γιώτης, Μπάμπης Κρανιώτης, Κώστας Πίτσιος, Αθανάσιος Λύκας και ο Αντιπρόεδρος της ΜΑΞΙΑΔΗΖ Σωτήρης Μπενέκης.

Τέλος, ο δήμαρχος Ζωγράφου έκοψε κομμάτια της πίτας για τους εθνικοτοπικούς συλλόγους της πόλης, καθώς και για τα αθλητικά σωματεία. Νωρίτερα ο κ. Θώδας παρέστη στη δοξολογία για το νέο έτος στον Ι.Ν. Αγίου Θεράποντα, πρωτοστατούντος του Πατέρα Χαράλαμπου.

Όλες οι ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ