Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024
spot_img

Έργα ανάπλασης σε όλη την Ηλιούπολη

Θέμα χρόνου είναι, ως φαίνεται, η έναρξη των έργων ανάπλασης της κεντρικής πλατείας της Ηλιούπολης, καθώς και των γύρω δρόμων μετά την εξασφάλιση των απαιτούμενων πόρων από το πρόγραμμα  «Αντώνης Τρίτσης».

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σχεδιασμός των παρεμβάσεων περιλαμβάνει έργα δενδροφυτεύσεις, διαμορφώσεις χώρων με φιλικά προς το περιβάλλον υλικά και την τοποθέτηση αστικού εξοπλισμού.

Να σημειωθεί ότι η ανάπλαση της κεντρικής πλατείας του δήμου εντάσσεται στο πλαίσιο των παρεμβάσεων που επίκεινται να γίνουν σε βασικούς οδικούς άξονες, πάρκα και πλατείες σε όλη την πόλη.

Μάλιστα, αν και η πλατεία θα είναι το πιο εμβληματικό από τα έργα, το μεγαλύτερο βάρος της δημοτικής Αρχής δίνεται στα έργα ανάπλασης των περιοχών της Κάτω Ηλιούπολης και της Αγίας Μαρίνας όπου οι αλλαγές θα είναι εκτεταμένες.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης αναφερόμενος στο θέμα τόνισε ότι η διοίκηση του δήμου εφαρμόζει καινοτόμες λύσεις για την αναβάθμιση της αισθητικής, της ανάδειξης του πρασίνου και την ικανοποίηση των αναγκών των δημοτών.

Όλες οι τελευταίες ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ