Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Βραβείο για την «εφαρμογή ηλεκτρονικής διαβούλευσης»

Άλλη μια διάκριση ήρθε για τον Δήμο Ηλιούπολης για την καινοτομία και τις καλές πρακτικές σε επίπεδο Αυτοδιοίκησης σε πανελλαδικό επίπεδο.

Στη φετινή απονομή των «Best City Awards» «η Φωνή του Δημότη – Ένα νέο κανάλι επικοινωνίας μεταξύ Δήμου και Δημοτών» απέσπασε το BRONZE βραβείο στην κατηγορία «Εφαρμογή ηλεκτρονικής διαβούλευσης» στην τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε στο Αμφιθέατρο «Μιλτιάδης Έβερτ» στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων.

Το βραβείο παρέλαβε ο δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης, ο οποίος δήλωσε: «Το όραμά μας είναι κάθε Δημότης να ακούγεται και να διαμορφώνει, μαζί με τον Δήμο, μια καθημερινότητα που εξυπηρετεί τις δικές του ανάγκες. Ευχαριστούμε, επίσης, την ανάδοχο εταιρεία ETURN/e-Satisfaction για την άψογη συνεργασία. Συνεχίζουμε τις προσπάθειες, σε καθημερινή βάση, για την ανάπτυξη του Δήμου μας».

Τα ετήσια βραβεία «Best City Awards» φέτος τελούνται υπό την αιγίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδος, με τη συμμετοχή των Περιφερειών Αττικής και Θεσσαλίας, για να επιβραβεύσουν την καινοτομία και την ποιότητα ζωής στις ελληνικές πόλεις.

Διαβάστε επίσης: «Η Αλεξάνδρεια του Καβάφη» στο Δημαρχείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ