Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Συναντήσεις πολιτών με ΓΣΕΕ για εργατικά και ασφαλιστικά θέματα

Nέες ημερομηνίες για εξατομικευμένα ραντεβού με τους νομικούς συμβούλους της ΓΣΕΕ, προκειμένου οι πολίτες να συζητήσουν ασφαλιστικά και εργασιακά ζητήματα που τους απασχολούν, εξασφάλισε ο Δήμος Μοσχάτου-Ταύρου.

Οι δράσεις αυτές υλοποιούνται στο πλαίσιο της συνεργασίας του Δήμου με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα ενημέρωσης των κατοίκων του Δήμου σε εργασιακά και συνταξιοδοτικά ζητήματα, όπως τρόποι διεκδίκησης δεδουλευμένων, δικαιώματα αδειών, συνταξιοδοτικά δικαιώματα, προϋποθέσεις για συντάξεις αναπηρίας, κα..

«Η συνεργασία μας με το Ινστιτούτο Εργασίας της Γ.Σ.Ε.Ε. είναι ιδιαίτερα σημαντική, αφού οι συμπολίτες μας μπορούν να βρίσκουν απαντήσεις σε εργασιακά και ασφαλιστικά θέματα που τους απασχολούν. Γι αυτό και χαιρόμαστε ιδιαίτερα για την ανταπόκριση των δημοτών και προσπαθούμε να γίνουν όσο δυνατόν περισσότερες ατομικές συναντήσεις, έτσι ώστε να μπορέσουν να ενημερωθούν ακόμα περισσότεροι συμπολίτες μας. Η γνώση είναι δύναμη και πρέπει να επιδιώκεται παρά τις δυσκολίες της καθημερινότητας», δήλωσε ο δήμαρχος Ανδρέας Ευθυμίου.

Όποιος ενδιαφέρεται να κλείσει ραντεβού, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή στις Κοινωνικές Υπηρεσίες του Δήμου στα τηλέφωνα: 210 9422927, 210 9418655, 210 3462125 και 210 3426414.

Διαβάστε επίσης: Εγκαινιάστηκε ο νέος χλοοτάπητας του γηπέδου Μοσχάτου

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ