Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Βράβευση του δημάρχου από την Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία

Τον δήμαρχο Ηλιούπολης κ. Γιώργο Χατζηδάκη βράβευσε για την προσφορά του στο σκάκι, η Ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (ΕΣΟ).

Σε μια όμορφη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής, 19 Φεβρουαρίου 2023, σε γνωστό ξενοδοχείο των Αθηνών, έγινε η κοπή πίτας της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας και οι βραβεύσεις κορυφαίων αθλητών και παραγόντων, ενώ ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε η βράβευση του Δημάρχου Ηλιούπολης Γιώργου Χατζηδάκη για την προσφορά του στο σκάκι.

Ο κ. Χατζηδάκης αφού τους ευχαρίστησε για την τιμητική διάκριση, αναφέρθηκε εν συντομία στα οφέλη της ενασχόλησης με το σκάκι, εκτός από την ποιότητα της ψυχαγωγίας που προσφέρει, όπως τη βελτίωση της αυτογνωσίας, την ενίσχυση και την ολοκλήρωση της προσωπικότητας και παράλληλα την όξυνση της σκέψης, και ευχήθηκε στους σκακιστές πάντα επιτυχίες, τονίζοντας τη μεγάλη συνεισφορά τους όλα αυτά τα χρόνια στη διάδοση ενός πνευματικού αθλήματος.

Ο πρόεδρος της ΕΣΟ Στάθης Ευσταθόπουλος, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Μακρόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Σπύρος Ιλαντζής, Κωστής Παρράς και Χρήστος Πιλάλης βράβευσαν, επίσης, τους διακριθέντες αθλητές της χρονιάς που μας πέρασε, και τον δήμαρχο Νίκαιας-Ρέντη Γιώργο Ιωακειμίδη για την προσφορά του στο άθλημα.

Παραβρέθηκαν ο υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος, ο Ηλιουπολίτης Θανάσης Ζαννιάς – τομεάρχης Αθλητισμού του ΠΑΣΟΚ, βουλευτές όλων των κομμάτων, κορυφαίοι Έλληνες σκακιστές, το Δ.Σ. της ΕΣΟ και πολλοί φίλοι του αθλήματος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ