Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Σύμβαση αορίστου χρόνου για 10 εργαζόμενους – Θετική δικαστική απόφαση

Θετική απόφαση έβγαλε το δικαστήριο για άλλους δέκα εργαζόμενους σε παιδικούς σταθμούς και ΚΔΑΠ του Δήμου Αγίου Δημητρίου, που είχαν προσφύγει σε αυτό προκειμένου να αναγνωριστεί η σύμβασή τους ως αορίστου χρόνου.

Ήδη έχουν εκδοθεί θετικές αποφάσεις για τη μετατροπή των συμβάσεων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου για άλλους 54 εργαζόμενους.

Αξίζει να αναφερθεί ότι οι εργαζόμενοι έχουν στο πλάι τους τη δήμαρχο Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου, και τον αντιδήμαρχος Νίκο Συρράκο, ενώ η σημαντική ήταν η συμβολή της νομικής υπηρεσίας του Δήμου και δη της δικηγόρου Έφης Καδδά.

«Το ότι συνεχίζει τα τελευταία χρόνια την εργασία του το 90% των συμβασιούχων μας. Το ότι έχουμε καταφέρει να έχουμε θετικές αποφάσεις μετατροπής των συμβάσεων από ορισμένου χρόνου σε Αορίστου Χρόνου για 54 εργαζόμενους, και ακολουθούν από ότι μαθαίνουμε και για άλλους, μας δίνει κουράγιο, να συνεχίσουμε τον αγώνα μας, σε όλα τα μέτωπα, μέχρι την τελική δικαίωση για όλους. Άλλωστε ήδη υπηρετούν ως αορίστου χρόνου 48 συνάδελφοι από το ΝΠΔΔ που ήταν με συμβάσεις ορισμένου χρόνου μέσω ΕΣΠΑ», τονίζουν οι εκπρόσωποι των εργαζομένων στον Δήμο και συνεχίζουν: «Με υπομονή και επιμονή. Με καταλυτική παρουσία στα δικαστήρια του Αντιδημάρχου μας κ. Νίκου Συρράκου και της Δημάρχου κας Μαρίας Ανδρούτσου που από την πρώτη στιγμή έχουν πάρει θέση υπέρ της παραμονής όλων των εργαζομένων με ελαστικές σχέσεις εργασίας που καλύπτουν τα τραγικά κενά που υπάρχουν στο Δήμο από μόνιμο προσωπικό. Με την βοήθεια της Νομικής Υπηρεσίας και της Δικηγόρου κα. Εφη Καδδά αλλά και τα γραφεία προσωπικού και γραφείο μισθοδοσίας που συντονίζονται για την έκδοση πιστοποιητικών προϋπηρεσίας καθώς και την σύναξη νέων κάθε φορά συμβάσεων με τις ανανεώσεις παρατάσεις κλπ».

Διαβάστε επίσης: Ο Στυλιανός Βαμβακούσης νέος αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook
Ακολουθήστε μας στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ