Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εκδήλωση για την αντιμετώπιση της βίας

Οι τρόποι αντιμετώπισης των κρουσμάτων της βίας, ιδιαίτερα στους νέους, καθώς και η ευαισθητοποίηση των πολιτών γύρω από αυτό το κοινωνικό φαινόμενο είναι το θέμα της εκδήλωσης που διοργανώνει ο Δήμος Ηλιούπολης σε συνεργασία με την Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων της πόλης, την Τρίτη 21 Μαρτίου, στις 18.30 στο Θέατρο «Μίκης Θεοδωράκης» του Δημαρχείου Ηλιούπολης.

Την εκδήλωση έχουν κληθεί να προλογίσουν, μεταξύ άλλων οι: Φώτης Χρυσουλάκης, Δρ. Κοινωνιολογίας, αντιδήμαρχος Παιδείας- Διευθυντής του 4ου ΓΕΛ Ηλιούπολης και Μιχάλης Τασούλας, πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων & Κηδεμόνων Ηλιούπολης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει και ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Χατζηδάκης.

Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι: Σοφία Βαγενά – Πρόεδρος Επιτροπής Ισότητας και Δικαιωμάτων Αστυνομικού Προσωπικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων με θέμα: «Η έξαρση της ενδοοικογενειακής βίας & πώς συνδέεται με τη βία στα ανήλικα. Σπάζοντας τον φαύλο κύκλο της βίας» Παναγιώτης Παπαϊωάννου – Μαχόμενος Δικηγόρος, Δρ. Εγκληματολογίας «Σεξουαλική Κακοποίηση Ανηλίκων – Γνώση, Πρόληψη και Αντιμετώπιση» Χριστίνα Σαπουντζή – Κοινωνικός Λειτουργός Δήμου Ηλιούπολης, «Ο ρόλος της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου μας στα θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της ενδοοικογενειακής βίας» καθώς και εκπρόσωπος της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της ΕΛΑΣ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ