Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Διέπρεψαν οι κολυμβητές του Βύρωνα στα Ευριπίδεια 2023

Tο κύπελλο χάρισαν στον Δήμο Βύρωνα οι μικροί κολυμβητές που πήραν μέρος στη σκυταλοδρομία 4Χ25μ. ελεύθερο, στο πλαίσιο των Διαδημοτικών Αγώνων Κολύμβησης «Ευριπίδεια 2023», που διοργάνωσε ο Δήμος Χαλανδρίου. Πρόκειται για το πρώτο κύπελο του Δήμου σε αθλητική κολυμβητική διοργάνωση.

Στους Διαδημοτικούς Αγώνες το Τμήμα Κολυμβητηρίου Βύρωνα έλαβε μέρος με 50 συνολικά κολυμβητές, ηλικίας 7 έως 16 ετών, των οποίων η επίδοση ήταν εντυπωσιακή.

Όλοι οι κολυμβητές έκαναν εξαιρετική εμφάνιση, αποκομίζοντας 26 συνολικά μετάλλια, 7 χρυσά, 7 ασημένια και 12 χάλκινα και κατακτώντας καλές θέσεις στις τελικές κατατάξεις, καθώς και σημαντικές εμπειρίες, αφού οι περισσότεροι κολυμβητές συμμετείχαν για πρώτη φορά σε αγώνες.

Τα χρυσά μετάλλια κατέκτησαν οι Σμπόνιας Κ. στα 25μ. ελεύθερο και 25μ. ύπτιο, ο Τέγος Γ. στα 25μ. ύπτιο, η Ανωμερίτη Α.Μ. στα 50μ. ελεύθερο, η Καψάλη Δ. στα 50 μ. πρόσθιο, ο Μελανίτης Φ. στα 50μ. πρόσθιο και η σκυταλοδρομία 4Χ25μ. ελεύθερο αγόρια, με τους Σαλιγκαρά Χ., Ανωμερίτη Δ., Σταματέλο Α., και Παπαθεοδώρου Π..
Τα ασημένια μετάλλια κατέκτησαν οι Δήμου Δ. στα 25μ. ελεύθερο, η Σπυροπούλου Η. στα 25μ. ελεύθερο, ο Παπαθεοδώρου Π. στα 25μ. ελεύθερο, η Κατσανάκη Ν. στα 25μ. ύπτιο, η Δερδενέ Λ. στα 25μ. ύπτιο, ο Σταμετέλος Α. στα 25μ. ύπτιο και η Λειβαδίτη Σ. στα 50μ. ύπτιο.

Τα χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν οι Ανωμερίτης Δ. στα 25μ. ελεύθερο, η Αποστολίδη Α. στα 25μ. ελεύθερο, ο Τσιάμης Φ. στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. πρόσθιο, ο Γιαννακόπουλος Θ. στα 50μ. ύπτιο, η Ανωμερίτη Α.Μ. στα 50μ. ύπτιο, η Γραικού Μ. στα 50μ. ύπτιο, η Δερμιτζάκη Α. στα 50μ. πρόσθιο, η Μπενέκου Α. στα 50μ. πρόσθιο, η Μπελτέ Λ. στα 100μ. μικτή ατομική, η σκυταδρομία 4Χ25μ. ελεύθερο κορίτσια με τις Καραμανλή Ε., Αποστολίδη Α., Σμπόνια Ι., Δερδενέ Λ. και τέλος η σκυταλοδρομία 4Χ50μ. ελεύθερο αγόρια με τους Μούτσο Σ., Χανδρινό Ν., Μελανίτη Φ. και Τσιάμη Φ.

Ο δήμαρχος Γρηγόρης Κατωπόδης έδωσε συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που διακρίθηκαν στους αγώνες, αλλά και σε όσα συμμετείχαν και αποκόμισαν σημαντική εμπειρία για το μέλλον. Συνεχάρη επίσης τους καθηγητές Φυσικής Αγωγής και τους εργαζόμενους στο κολυμβητήριο του Βύρωνα.

Διαβάστε επίσης: Ρεκόρ συμμετοχών στον 3ο Αγώνα «Δρόμοι Ελεύθεροι»

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ