Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

To Race for Autism έρχεται στον Δήμο την Κυριακή 2 Απριλίου

Το Race For Autism Gr έρχεται στον Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 2 Απριλίου, Παγκόσμια Ημέρα Αυτισμού. Διοργανωτές είναι η ΑΜΚΕ Race for Autism Gr, μαζί με τον Δήμο, ενώ ο αγώνας διεξάγεται με την αιγίδα του υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων.

Η περίοδος των εγγραφών ολοκληρώνεται την Δευτέρα 27 Μαρτίου. Ο αγώνας έχει όριο συνολικά τις 1.800 συμμετοχές και στην περίπτωση που συμπληρωθεί ο αριθμός αυτός νωρίτερα θα λήξει η περίοδος εγγραφών-πληρωμών. Οι εγγραφές θα πραγματοποιηθούν μέσω της ιστοσελίδας www.myrace.gr.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει αγώνα δρόμου 5 χλμ και ένα συμβολικό περίπατο 1,5 χλμ.

Εγγραφή για τον αγώνα τον 5 χλμ εδώ

Εγγραφή για τον συμβολικό περίπατο των 1,5 χλμ εδώ

Η ώρα και το σημείο εκκίνησης είναι 9.30 πμ από την παραλία Καβουριού.

Για την απόσταση των 5 χλμ δικαίωμα συμμετοχής έχουν άνδρες και γυναίκες, άνω των 12 ετών, οι οποίοι αποδέχονται πλήρως και ανεπιφύλακτα τους όρους συμμετοχής στη διοργάνωση και θα τρέξουν με δική τους ευθύνη (ή με την ευθύνη του κηδεμόνα τους σε περίπτωση που πρόκειται για ανήλικους), ενώ θα πρέπει πρόσφατα να έχουν υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις έτσι ώστε να έχει επιβεβαιωθεί η ικανότητά τους να λάβουν μέρος σε δρομικούς αγώνες μεγάλης απόστασης.

Οι δρομείς θα πρέπει να ολοκληρώσουν την προσπάθειά τους σε 60 λεπτά από τη στιγμή της εκκίνησής τους. Σε αντίθετη περίπτωση θα κινούνται με δική τους ευθύνη στη διαδρομή.

Περιγραφή διαδρομής

Εκκίνηση στην Παραλία Καβουρίου (στο ύψος της Τρύπιας Βάρκας). Συνέχεια στην Λεωφ. Καβουρίου και στροφή δεξιά στην οδό Λητούς, στροφή αριστερά στην οδό Πρωτέως, στροφή αριστερά στην οδό Ζεφύρου και συνέχεια στην οδό Δημ. Λαμπράκη (στο αριστερό ρεύμα, ανάποδα από την ροή κυκλοφορίας). Συνέχεια στην οδό Ηλίου και Ακτής. Στροφή δεξιά στην Λεωφ. Κων. Καραμανλή και Αθήνας. Στη συνέχεια στροφή δεξιά στην οδό Κρόνου, στροφή αριστερά στην οδό Δημ. Λαμπράκη και στροφή δεξιά Λεωφ. Καβουρίου.

Παραλαβή πακέτων συμμετοχής

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση και για την αποφυγή καθυστερήσεων την ημέρα του αγώνα, οι συμμετέχοντες έχουν τη δυνατότητα να παραλάβουν το πακέτο συμμετοχής τους το Σάββατο 1 Απριλίου από το Δημαρχείο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης καθώς και την Κυριακή 2 Απριλίου από την γραμματεία πριν τον αγώνα.

Η παραλαβή του πακέτου συμμετοχής θα γίνεται αυστηρά με την επίδειξη του e-mail με τον αριθμό συμμετοχής και της ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Διαβάστε επίσης: Το πρώτο ολοκληρωμένο City App της χώρας στα 3Β

Ειδήσεις από Bάρη – Βούλα – Βουλιαγμένη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ