Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024
spot_img

Μαθήματα ανακύκλωσης σε μαθητές σχολείων του Ζωγράφου

Χρήσιμες πληροφορίες για την διαδικασία, αλλά κυρίως για την αξία της ανακύκλωσης στην προσπάθεια προστασίας του περιβάλλοντος είχαν την ευκαιρία να μάθουν οι μαθητές δημοτικών σχολείων του Ζωγράφου που παρακολούθησαν την ενημέρωση που έγινε από στελέχη της Περιφέρειας Αττικής.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές του 1ου και του 19ου Δημοτικού Σχολείου είχαν τη χαρά να συμμετέχουν στην ενημερωτική δράση παρουσία των δασκάλων τους, του αντιπεριφερειάρχη Αττικής και προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου, Γιώργου Δημόπουλου και της προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Ζωγράφου και προέδρου της Σχολικής Επιτροπής, Αναστασίας Μπότου.

Η επίσκεψη του «κινητού πράσινου σημείου» εντάσσεται στο πλαίσιο της πρωτοβουλίας της Περιφέρειας στην οποία συμμετέχει η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης, για την ευαισθητοποίηση όλων των μαθητών σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος και την οικολογική προσέγγιση της καθημερινότητάς μας.

Τα Δημοτικά Σχολεία του Δήμου Ζωγράφου, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, συμμετέχουν στο Πρόγραμμα “Επιβράβευσης Ανακύκλωσης Πολιτών”. Στο πλαίσιο του προγράμματος οι μαθητές επισκέπτονται το βανάκι και ενημερώνονται βιωματικά για την ανακύκλωση.

Διαβάστε επίσης: Με εμπειρίες και δώρα επέστρεψε από Σερβία αντιπροσωπία του 3ου Δημοτικού Σχολείου

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ