Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Στη Δάφνη για την γιορτή φιλοζωίας ο Γ. Πατούλης

Στην «Γιορτή Φιλοζωίας και Υιοθεσίας» που διοργανώνουν ο Δήμος Δάφνης – Υμηττού και η Πενταμελής Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Διαχείρισης Αδέσποτων Ζώων Συντροφιάς και Πρόληψης Δημιουργίας Νέων του Δήμου, την Κυριακή, βρέθηκε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης δηλώνοντας την υποστήριξή της Περιφέρειας στις δράσεις για την προστασία των ζώων.

Ο κ. Πατούλης, συνεχάρη τον δήμαρχο Δάφνης – Υμηττού Τάσο Μπινίσκο και τους εμπλεκόμενους φορείς για την πρωτοβουλία τους εκφράζοντας τις ευχαριστίες του, για το ενδιαφέρον που δείχνουν στα ζητήματα προστασίας των ζώων.

Όπως επισήμανε χαρακτηρτιστικά: «Οφείλουμε όλοι μαζί να αναλάβουμε περαιτέρω πρωτοβουλίες και δράσεις προκειμένου να μην υπάρχει κανένα ζώο αδέσποτο και κακοποιημένο. Τοπική Αυτοδιοίκηση Α΄ και Β ΄ Βαθμού, σε συνεργασία με την Κεντρική Διοίκηση και τους εμπλεκόμενους φορείς, Οργανώσεις, Ομοσπονδίες, Συνομοσπονδίες, Συλλόγους, Ενώσεις και ομάδες, να συνεργαστούμε δημιουργικά και να συντονίσουμε τις δράσεις μας, προκειμένου να εξαλειφθεί το φαινόμενο εγκατάλειψης των ζώων συντροφιάς.

Η Περιφέρεια Αττικής συμβάλλει ενεργά σε ζητήματα που αφορούν συνολικά στα ζώα συντροφιάς. Κατά την περίοδο της πανδημίας, εξασφάλισε σημαντικές ποσότητες τροφής για τα αδέσποτα, ενώ χρηματοδότησε την προμήθεια ασθενοφόρου και γεννήτριας για τις ανάγκες του Διαδημοτικού Κέντρου Περίθαλψης Αδέσποτων Ζώων (ΔΙΚΕΠΑΖ). Ταυτόχρονα συνεργαζόμαστε με τις φιλοζωικές οργανώσεις, προκειμένου να επιλυθούν προβλήματα που παρουσιάζονται. Είναι συλλογική ευθύνη όλων μας να δημιουργήσουμε ένα κοινό μέτωπο προκειμένου να αναπτυχθεί μια ασπίδα προστασίας των ζώων».

Ειδήσεις από τον χώρο της Αυτοδιοίκησης στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ