Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Νέο ενημερωτικό φυλλάδιο για τις υπηρεσίες των ΚΕΠ

Τίποτα δεν είναι πιο σπουδαίο από το να κάνουμε κάτι για τους άλλους!

Η φράση στο εξώφυλλο του φυλλαδίου του ΚΕΠ Αγίου Δημητρίου, που μόλις κυκλοφόρησε, συμπυκνώνει με μοναδικό τρόπο όλους τους λόγους που αυτό το φυλλάδιο δημιουργήθηκε και διατίθεται στους πολίτες, ώστε να έχουν στα χέρια τους όλες εκείνες τις υπηρεσίες που μπορούν να ολοκληρώσουν μέσα από τα Κέντρα Εξυπηρέτησης του Πολίτη τόσο δια ζώσης όσο και ηλεκτρονικά.

Το νέο φυλλάδιο του ΚΕΠ, με καινοτόμο σχεδιασμό και συμπυκνωμένη πληροφορία, αποτελεί ένα ακόμη εργαλείο για την ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση του πολίτη.

Όπως αναφέρει η δήμαρχος Αγίου Δημητρίου, Μαρία Ανδρούτσου «κατά τον Μάρτιν Λούθερ Κινγκ: Η πιο επίμονη και επείγουσα ερώτηση στη ζωή είναι: «τι κάνεις για τους άλλους;» Αυτή ακριβώς η επίμονη και επείγουσα ερώτηση «γέννησε» και το έντυπο του ΚΕΠ. Οι υπηρεσίες που προσφέρουν τα ΚΕΠ, το City Agenda, τα ηλεκτρονικά αιτήματα… Ο Δήμος μας γίνεται κάθε μέρα καλύτερος, πιο προσβάσιμος, ποιοτικότερος, περισσότερο φιλικός. Κι όλα ξεκινούν από… και καταλήγουν στον πολίτη. Ο πολίτης και η καλύτερη εξυπηρέτησή του είναι ο γνώμονας, η πυξίδα και το ταξίδι μας…»

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Εξυπηρέτησης Πολίτη και Ισότητας των Φύλων Ελένη Καντζέλη, «το έντυπο αυτό είναι μια έγκυρη πηγή πληροφόρησης, που καλύπτει το μεγαλύτερο δυνατό φάσμα των σχέσεων μας/σας με τις υπηρεσίες των ΚΕΠ αλλά και τις ηλεκτρονικές/ψηφιακές υπηρεσίες του Δήμου Αγίου Δημητρίου. Ευχή μας, να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλες και όλους».

Διαβάστε επίσης: Κλήση σε απολογία δημοτικών συμβούλων για τους συμβασιούχους – Συμβολικό κλείσιμο του Δήμου

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ