Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Θρίαμβος της θέλησης η 1η Πανελλήνια Επίδειξη πόλο ΑμεΑ

Θερμής υποδοχής και συγχαρητηρίων για την αγωνιστική τους κατάσταση και το ψυχικό τους σθένος, τόσο από τους επαγγελματίες συμπαίκτες τους, όσο και από το κοινό που γέμισε τις κερκίδες του κολυμβητηρίου, έγιναν οι αθλητές με αναπηρίες που μετείχαν στην 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης που πραγματοποιήθηκε στην Ηλιούπολη την Κυριακή 2 Απριλίου.

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Χατζηδάκης εμφανώς ικανοποιημένος από το επίπεδο των αθλητών και την υποστηρικτική διάθεση του κοινού δήλωσε ότι πρέπει: «Να περάσουμε από την αναγνώριση της αναπηρίας, στην υπέρβαση των διακρίσεων. Παρά ότι ο καιρός μας τα χάλασε λίγο, ήταν πραγματικά μια πολύ όμορφη εκδήλωση. Ουσιαστικά είναι η 1η Πανελλήνια Επίδειξη Υδατοσφαίρισης ΑμεΑ. Θέλω να ευχαριστήσω και τον Γυμναστικό Σύλλογο Ηλιούπολης, τον Σύλλογο Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήριο» και τον Επιστημονικό Σύνδεσμο Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων – Victor Artant – Σωματείο Γονέων ΑμεΑ-ΝΙΚΗ. Eίναι μια εκδήλωση που δίνει το μήνυμα ότι πρέπει ο κόσμος του αθλητισμού να αγκαλιάσει τα άτομα με αναπηρία. Είναι η αρχή, πιστεύω, ώστε να γίνουν αντίστοιχες εκδηλώσεις, να γίνει ένα Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης. Αυτούς τους ανθρώπους θέλουμε να στηρίξουμε ως Δημοτική Αρχή στέλνοντας το μήνυμα ότι ήρθε η ώρα να περάσουμε από την αναγνώριση της αναπηρίας, στην υπέρβαση των διακρίσεων».

Την επίδειξη συνδιοργάνωσε ο Γυμναστικός Σύλλογος Ηλιούπολης (ΓΣΗ), ο Σύλλογος Προσαρμοσμένης Άσκησης και Αναψυχής «Κινητικό Εργαστήρι» και ο Επιστημονικός Σύνδεσμος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων Victor Artant – Σωματείο Γονέων ΑμεΑ ΝΙΚΗ, υπό την αιγίδα του Δήμου Ηλιούπολης, στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ηλιούπολης.

Διαβάστε επίσης: Δημιουργικές πασχαλινές διακοπές με πολλές εκπλήξεις

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ