Δευτέρα, 13 Μαΐου, 2024

Δημιουργικές πασχαλινές διακοπές με πολλές εκπλήξεις

Δημιουργικές διακοπές, με καλλιτεχνικές και αθλητικές δραστηριότητες προσφέρει στα παιδιά ο Δήμος Ηλιούπολης και Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός «Γρηγόρης Γρηγορίου» για τις ημέρες του Πάσχα.

Συγκεκριμένα, κατά την περίοδο των διακοπών του Πάσχα και συγκεκριμένα από 10 – 13 Απριλίου και από τις 18 – 21 του μήνα τα παιδιά, ηλικίας από 6 έως 12 ετών, θα έχουν τη δυνατότητα να συνδυάσουν αθλητικές και καλλιτεχνικές δράσεις με πολλές εκπλήξεις.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γιώργος Χατζηδάκης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία τόνισε: «Ο Δήμος Ηλιούπολης τρεις φορές τον χρόνο (Πάσχα, Καλοκαίρι, Χριστούγεννα), που τα σχολεία κλείνουν για διακοπές, προσφέρει με ένα μικρό αντίτιμο δημιουργική απασχόληση για τα παιδιά. Και φέτος, θα είναι μια ιδιαίτερη εμπειρία, όπου θα συνδυαστεί η γνώση και η άθληση με την δημιουργική απασχόληση, η ατομική δραστηριότητα με το συλλογικό πνεύμα κάτω από την επίβλεψη εξειδικευμένων και έμπειρων προπονητών – καθηγητών Φυσικής Αγωγής και καλλιτεχνικών ειδικοτήτων, που θα διευκολύνει ιδιαίτερα τους εργαζόμενους γονείς και φυσικά θα χαροποιήσει ιδιαίτερα τα παιδιά. Σας καλούμε, λοιπόν, να δηλώσετε συμμετοχή στo Καμπ, για να ζήσετε μοναδικές στιγμές διασκέδασης».

Το πρόγραμμα που θα πραγματοποιηθεί στο Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης με κόστος μόνο 5 ευρώ/ημέρα για τους δημότες, περιλαμβάνει τις εξής δραστηριότητες

Αθλητικές Δραστηριότητες: Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Βόλεϊ, Χάντμπολ, Τένις, Χόκεϋ, Ταεκβοντό, Μπάντμιντον, Ρυθμική, Ενόργανη, Zumba κ.ά.

Καλλιτεχνικές Δραστηριότητες: Μουσική, Ζωγραφική, Παιδαγωγικά Παιχνίδια, Δημιουργίες με Σοκολάτα, Εορταστικές Κατασκευές, Μικροί Ζαχαροπλάστες, προαιρετικές Εκπαιδευτικές και Ψυχαγωγικές Εκδρομές κ.ά.

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ