Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Έσπασαν σωλήνες και έπεσαν σοβάδες στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο

Μετ’ εμποδίων και κάτω από συγκεκριμένους κινδύνους λειτούργησε την Τετάρτη το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο του Αγίου Δημητρίου.

Μετά από σπάσιμο σωληνών στον 3ο όροφο, εκεί που βρίσκεται το γραφείο διδασκόντων, το νερό άρχισε να δημιουργεί πολύ μεγάλα προβλήματα και στους κάτω ορόφους μέχρι το ισόγειο. Σοβάδες έπεσαν, πλακάκια έσπασαν, πατώματα πλημμύρισαν, το ασανσέρ έπαψε να λειτουργεί. Ο κίνδυνος ηλεκτροπληξίας ήταν επίσης άμεσος καθώς καλώδια κρέμονταν.

Έπειτα από ενέργειες των εκπαιδευτικών τα παιδιά μεταφέρθηκαν στην αυλή του σχολείου όπου και παρέμειναν μέχρι το τέλος του ωραρίου.

Οι πληροφορίες που συλλέξαμε αναφέρουν ότι δεν είναι η πρώτη φορά που λαμβάνει χώρα αυτό το περιστατικό στο σχολείο. Συνέβη τουλάχιστον άλλες δύο φορές με την τελευταία να έρχεται πριν από ένα χρόνο.

Το πρόβλημα γίνεται ακόμα πιο πιεστικό αν σκεφτεί κανείς ότι το Ειδικό Δημοτικό συστεγάζεται με το Ειδικό Νηπιαγωγείο Αγίου Δημητρίου.

Ετσι ένα κτίριο το οποίο μπορεί να φιλοξενήσει 50 περίπου μαθητές, φιλοξενεί τελικά περίπου 100 με ότι αυτό συνεπάγεται για την λειτουργικότητα και την ασφάλειά του.

Το σχολείο, τέλος, αναμένεται να ανοίξει την Πέμπτη κανονικά καθώς άνθρωποι του Δήμου Αγίου Δημητρίου που τσέκαραν συμπέραναν ότι δεν υπάρχει λόγος περαιτέρω ανησυχίας.

Πηγή – Φωτό: news247.gr

Διαβάστε επίσης: Μαρία Ανδρούτσου: «Δεσμευόμαστε για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε!»

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ