Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Μαρία Ανδρούτσου: «Δεσμευόμαστε για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε!»

Η επέκταση των παρεμβάσεων βιώσιμης κινητικότητας σε όλες τις γειτονιές της πόλης αποτελεί την βασική προτεραιότητα της δημάρχου Αγίου Δημητρίου Μαρίας Ανδρούτσου.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον 94.0 και τις Δημοτικές Διαπλοκές, είπε: «Να δεσμευτούμε για πράγματα που μπορούμε να κάνουμε. Ο Ασύρματος και το κολυμβητήριο είναι τα μεγάλα στοιχήματα για την επόμενη δημοτική περίοδο. Στοιχήματα που κερδήθηκαν με πολύ κόπο και αγώνα σε αυτή την δημαρχιακή θητεία και θα εκτελεστούν μέσα στην επόμενη».

Η κυρία Ανδρούτσου αναφέρθηκε και στην πρόσφατη απόφαση του γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου, που κάλεσε σε απολογία το δημοτικό συμβούλιο Αγίου Δημητρίου, με την κατηγορία της παράβασης καθήκοντος με δόλο, επειδή αρνήθηκε να ασκήσει έφεση επί δυο πρωτόδικων αποφάσεων, οι οποίες αποδέχονταν την μετατροπή της σύμβασης 34 εργαζομένων από ορισμένου σε αορίστου χρόνου.

«Μας προβληματίζει ιδιαίτερα αυτή η στοχοποίηση. Θετικό ότι βρέθηκαν αμέσως στο πλευρό μας πολλοί δήμαρχοι και η ΠΕΔΑ», σημείωσε η Μαρία Ανδρούτσου υπογραμμίζοντας ταυτόχρονα πως παραμένει σταθερά στο πλευρό των εργαζομένων.

Διαβάστε επίσης: Κλήση σε απολογία δημοτικών συμβούλων για τους συμβασιούχους – Συμβολικό κλείσιμο του Δήμου

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ