Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Το γυναικείο επιχειρείν “έλαμψε” στο Δημαρχείο της πόλης

Οι επιλογές σταδιοδρομίας και οι πρακτικές για επιτυχημένες επιχειρήσεις υπό το πρίσμα του πολυδιάστατου ρόλου της σύγχρονης γυναίκας αναπτύχθηκαν κατά την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο του Παλαιού Φαλήρου με πρωτοβουλία της Επιτροπής Ισότητας των Φύλων.

Το γυναικείο επιχειρείν, συγκέντρωσε το ενδιαφέρον μεγάλου αριθμού γυναικών που παρακολούθησαν την εκδήλωση, στην οποία κεντρική ομιλήτρια ήταν η κα Σοφία Κουνενάκη-Εφραίμογλου, Πρόεδρος Ε.Β.Ε.Α. ενώ παρέστη και η Γεν. Γραμματέας της Οικογενειακής Πολιτικής & Ισότητας των Φύλων, κα Καλυψώ Γούλα.

Στην εκδήλωση προβλήθηκε η ιδέα της επιχειρηματικότητας ως επιλογή σταδιοδρομίας για τους νέους ανθρώπους και τις γυναίκες, ενώ αναπτύχθηκαν τα κίνητρα και οι δυνατότητες που υπάρχουν για την ανάπτυξη και την χρηματοδότηση της.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος χαιρέτησε την εκδήλωση και την πρωτοβουλία για την συγκεκριμένη εκδήλωση και τόνισε ότι ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου συμμετέχει ενεργά και υποστηρίζει κάθε προσπάθεια και δράση για την ανάπτυξη της γυναικείας επιχειρηματικότητας.

Την οργάνωση και τον συντονισμό της εκδήλωσης είχε η Πρόεδρος της ΔΕΠΙΣ Μαρία Ζάγκα, Ψυχολόγος-Ψυχοθεραπεύτρια, δημοτική Σύμβουλος, πρόεδρος Βενζινοπωλών Αττικής ενώ μετά την εκδήλωση ακολούθησε μουσική αυλαία από τις «εν χορώ» Σχολές Χορού & Έκφρασης, K.Κατράνης, πλαισιωμένη από το Ωδείο Παλαιού Φαλήρου του Αλ.Ψαράκου & Ε. Ράπτη.

Διαβάστε περισσότερο: Με ευρωπαϊκό βραβείο τιμήθηκε ο Δήμος

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ