Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη με την Άρια Αγάτσα στο Μαξίμου

Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Μέγαρο Μαξίμου συναντήθηκε η υποψήφια βουλευτής με τη Νέα Δημοκρατία στο Βόρειο Τομέας Αθήνας (Β1) και αντιπρόεδρος της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ), κ. Άριάδνη – Άρια Αγάτσα.

Στο επίκεντρο της συζήτησης, που πραγματοποιήθηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο στην Ηρώδου Αττικού, τέθηκε τόσο το διακύβευμα των επικείμενων Εθνικών Εκλογών, όσο και οι προκλήσεις της νέας κυβέρνησης για την επόμενη τετραετία.

 «Με τον πρωθυπουργό, κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, είχαμε το πρωί στο γραφείο του μια εξαιρετικά ενδιαφέρουσα, γόνιμη και εποικοδομητική συζήτηση για το διακύβευμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, τα μεγάλα και απαιτητικά ζητούμενα της επόμενης τετραετίας για τη χώρα και φυσικά για την υποψηφιότητά μου στον Βόρειο Τομέα Αθήνας (Β1)», ανέφερε η κ. Αγάτσα σε ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, μετά τη συνάντηση με τον πρωθυπουργό.

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι αναμφίβολα ο μοναδικός αρχηγός κόμματος και η Νέα Δημοκρατία το μοναδικό κόμμα που μπορούν με συνέπεια και αποτελεσματικότητα να συνεχίσουν το θετικό αναπτυξιακό έργο της κυβέρνησης για μια ισχυρή, εξωστρεφή, σύγχρονη Ελλάδα για όλους τους πολίτες.», κατέληξε η αντιπρόεδρος τη ΕΣΗΕΑ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ