Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Αγαπώ τον Άλιμο»: Υποψήφιος με τον Ανδρέα Κονδύλη ο Κωστής Δημάκης

Ένα ηχηρό όνομα της τοπικής κοινωνίας του Αλίμου, με οικογενειακή παράδοση στην συνεισφορά στα κοινά, είναι το νέο πρόσωπο που θα αγωνιστεί δίπλα στον δήμαρχο της πόλης, Ανδρέα Κονδύλη, στις Αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτώβρη.

Πρόκειται για τον ιδιοκτήτη σχολής οδηγών και πτυχιούχο μηχανολόγο- μηχανικό Κώστα Δημάκη ο οποίος αποφάσισε να προσχωρήσει στην παράταξη «Αγαπώ τον Άλιμο», θέτοντας τον εαυτό τους στην κρίση των συμπολιτών του.

Για τον νέο υποψήφιο, η εμπλοκή στα κοινά δεν είναι άγνωστη, αφού είναι γιος του πρώην αντιδημάρχου, Δημήτρη Δημάκη, με χρόνια εμπειρίας στα Αυτοδιοικητικά.

Καλωσορίζοντας το νέο στέλεχος του συνδυασμού, ο Ανδρέας Κονδύλης ανέφερε μεταξύ άλλων: «Kαλωσορίζουμε στην ομάδα μας και επίσημα τον Κωστή Δημάκη, ο οποίος θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό μας “Αγαπώ τον Άλιμο” τον ερχόμενο Οκτώβρη.

Ο Κωστής έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στον Άλιμο, έχει αποφοιτήσει από το 2ο Λύκειο Αλίμου και είναι Μηχανολόγος-Μηχανικός, με Master στην ενέργεια, ενώ έχει παρακολουθήσει και σεμινάρια οδικής ασφάλειας στο εξωτερικό.

Είναι ελεύθερος επαγγελματίας, δάσκαλος οδήγησης στη σχολή οδηγών «Δημάκης», η οποία δραστηριοποιείται στον Άλιμο εδώ και 15 χρόνια. Τη σχολή είχε ξεκινήσει ο πατέρας του Κωστή, ο πολύ αγαπητός σε όλους μας Δημήτρης Δημάκης, που (ανάμεσα στα άλλα) έχει διατελέσει και Αντιδήμαρχος Αλίμου.

Ο Κωστής υπήρξε αθλητής στα ποδοσφαιρικά τμήματα των Τραχώνων και της Νίκης Αλίμου, είναι μέλος σε χορευτικό σύλλογο παραδοσιακών χωρών της πόλης μας, ενώ στηρίζει σταθερά εδώ και πολλά χρόνια την Τράπεζα Αίματος του Δήμου Αλίμου ως εθελοντής αιμοδότης.

Υποδεχόμαστε με πολλή χαρά τον Κωστή Δημάκη, γιατί είναι δραστήριος και πολύ αξιόλογος νέος άνθρωπος. Η ομάδα μας διαρκώς μεγαλώνει, δυναμώνει, και ο Κωστής θα μας βοηθήσει να πάμε τον Άλιμο ακόμα πιο μπροστά, ιδίως στα ζητήματα της οδικής ασφάλειας και του αθλητισμού που αγαπά ιδιαίτερα. Καλωσόρισες Κωστή, καλή σου επιτυχία!!».

Διαβάστε επίσης: Α. Κονδύλης: Αρχίζουν έργα ύψους 15.000.000 ευρώ στον Άλιμο

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ