Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Για υποκρισία καταγγέλλει τη δήμαρχο το συνδικάτο ΟΤΑ Αττικής

Την μήνιδα του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής προκάλεσε η απόφαση της δημοτικής Αρχής Αγίου Δημητρίου να προχωρήσει σε συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου, τη Δευτέρα 10 Απριλίου, ημέρα 24ωρης απεργίας των εργαζομένων στην Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθεί το σύνολο της ανακοίνωσης του Συνδικάτου ΟΤΑ Αττικής:

«Η ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΡΙΑ!!

Το ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΟΤΑ ΑΤΤΙΚΗΣ καταγγέλλει την απαράδεκτη απόφαση της Δημοτικής Αρχής του Αγίου Δημητρίου να προχωρήσει σε συνεχιζόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου (από τη προηγούμενη Τετάρτη) σε μέρα 24ώρης απεργίας των εργαζομένων στους δήμους.

Η υποτιθέμενη «υποστηριχτής» των εργαζομένων απόδειξε πόσο υποκρίτρια είναι. Το πρωί πουλούσε «αγωνιστιλίκι» στη συγκέντρωση των εργαζομένων με τις πλάτες της πλειοψηφίας του εργοδοτικού κυβερνητικού συνδικαλισμού και το μεσημέρι συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο.

Είναι η ίδια, που στο θέμα των 34 συναδέλφων συμβασιούχων οι δικαιολογίες που παρουσίασε ήταν απερίγραπτες, για την απόφαση της να σύρει τους συμβασιούχους στο ανώτατο επίπεδο στον Άρειο Πάγο. Κι ας είχε ομόφωνη απόφαση από το δημοτικό συμβούλιο να μην προχωρήσει σε έφεση.

Παράλληλα αρνήθηκε να συζητήσει το αίτημα δεκάδων φορέων για το θέμα της ασφάλειας των σχολείων, μετά από τη πτώση της οροφής στο ειδικό σχολείο. Βέβαια μπροστά στα 2εκ. 600χιλ. ευρώ, δάνειο που αποφάσισε να πάρει για την αντικατάσταση του οδοφωτισμού, το ζήτημα της ασφάλειας των παιδιών μας για τη Δημοτική Αρχή είναι δευτερεύον ζήτημα.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους να βγάλουν τα συμπεράσματα τους. Να καταδικάσουν με όλους τους τρόπους όλους αυτούς και τα κόμματα τους που το πρωί το παίζουν «συμπαραστάτες» στους εργαζόμενους και τις διεκδικήσεις τους και το απόγευμα στα δημοτικά συμβούλια υλοποιούν στο ακέραιο τις κυβερνητικές πολιτικές».

Διαβάστε επίσης: Συνεχίστηκε η ένταση κατά τη συνεδρίαση του ΔΣ

Ειδήσεις από τον Άγιο Δημήτριο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ