Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Γ. Βαρουφάκης από Νέα Σμύρνη: Από εδώ ξεκινάμε τη συμμαχία ρήξης και ελπίδας

Η πρώτη μεγάλη ανοιχτή συγκέντρωση του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη Νέα Σμύρνη με ομιλία του επικεφαλής, Γιάνη Βαρουφάκη.

«Από εδώ, από τη Νέα Σμύρνη, ξεκινήσαμε τον αγώνα μας το 2019 που ξανάβαλε το ΟΧΙ του ’15 στη Βουλή. Από εδώ σήμερα ξεκινάμε αυτή τη Συμμαχία όχι μόνο της Ρήξης αλλά και της ελπίδας, μια συμμαχία ήθους και πραγματικής συντροφικότητας. Εδώ ξεκινά η ελπίδα για τη νέα, μεγάλη, αγωνιστική Αριστερά!», δήλωσε ο γραμματέας του ΜέΡΑ25.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης αναφέρθηκε στα πλεονάσματα και τις επενδύσεις που προσπαθεί να παρουσιάσει η κυβέρνηση ως επιτυχίες. «Η Κυβέρνηση μιλά για “επενδύσεις” και “πλεονάσματα” με οργουελική διαστροφή του νοήματος των λέξεων», είπε.

Ακόμη ανέφερε πως οι 7+1 Τομές που έχει καταθέσει στην κοινωνία το ΜέΡΑ25 και το πρόγραμμα 100 ημερών του κόμματος φέρνει τις απαραίτητες πολιτικές που θα δώσουν ανάσα στην κοινωνία και ελπίδα στη νεολαία και υπογράμμισε πως Ρήξη σημαίνει τέλος στην ασφυξία.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης ανέφερε πως το ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη θα είναι δυνατό στην επόμενη Βουλή «για να τους χαλάσουμε τη μετεκλογική αριθμητική των συνεργασιών που ετοιμάζουν για να περάσουν το επόμενο μνημόνιο όταν σκάσει η επόμενη οικονομική κρίση, υπό την ηγεσία κάποιου αχυράνθρωπου και με τις ευλογίες της ολιγαρχίας ασχέτως του πολιτικού πρόσημου».

Ο επικεφαλής του ΜέΡΑ25 – Συμμαχία για τη Ρήξη παρουσίασε τους υποψήφιους βουλευτές της Β3 Νοτίου Τομέα Αθηνών, ανάμεσα στους οποίους δύο στελέχη της Λαϊκής Ενότητας – Ανυπότακτη Αριστερά και πρώην αναπληρωτές υπουργοί (την πρώτη περίοδο της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ) οι Δημήτρης Στρατούλης και Κώστας Ήσυχος.

Διαβάστε επίσης: Ομιλία Γιάνη Βαρουφάκη στις 8.30μμ στην πλατεία Νέας Σμύρνης

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ