Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Επιτυχές το 2ο Swimming Family Cup του Ηλυσιακού

Απόλυτα επιτυχημένοι ήταν οι αγώνες που διεξήχθησαν για το 2ο Swimming Family Cup καθώς και του2ου Κυπέλλου Κολύμβησης για Προαγωνιστική, Αγωνιστική και Μάστερς που συνδιοργανώνουν ο Ηλυσιακός και το ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου.

Την τελετή έναρξης των αγώνων έκανε ο δήμαρχος της πόλης Βασίλης Θώδας ο οποίος στον χαιρετισμό που απηύθυνε τόνισε ότι τόσο ο Δήμος όσο και το ΝΠΔΔ του Δήμου θα είναι πάντα δίπλα και θα στηρίζουν προσπάθειες, οι οποίες προάγουν τον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι. Συνεχάρη τον «Ηλυσιακό» για τις δράσεις του, όπως και το ΝΠΔΔ του Δήμου που συνεισφέρει τόσο σε χώρους, όπως και οικονομικά για να πραγματοποιούνται τέτοιες διοργανώσεις. Τέλος, ευχήθηκε καλή επιτυχία και καλές αγωνιστικές επιδόσεις στους συμμετέχοντες.

Ο πρόεδρος του ΝΠΔΔ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου, Γιώργος Γιαννακόπουλος απέδωσε τιμητική διάκριση στον υπάλληλο του Νομικού Προσώπου του Δήμου Μιχάλη Ξυραφά, όπως και η πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου, Αναστασία Μπότου, η οποία απέδωσε τιμητική πλακέτα στον αθλητή του Ηυσιακού, Αντώνη Γκιούλμπα, ο οποίος ήταν Βαλκανιονίκης και συμμετείχε σε Πανευρωπαϊκούς και Ολυμπιακούς Αγώνες, όπως και σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα.

Στη συνέχεια ο Βασίλης Θώδας και ο Γιώργος Γιαννακόπουλος βράβευσαν τις πρώτες αθλήτριες που κέρδισαν στους αγώνες.

Η τριήμερη αυτή διοργάνωση έχει και ανθρωπιστικό χαρακτήρα, καθώς μέρος των εσόδων, ο ιστορικός Ηλυσιακός θα τα αποδώσει στο Αθλητικό σωματείο “Κινητικό Εργαστήρι” Ηλιούπολης για τις αθλητικές ενδυμασίες των παιδιών, όπως και για την αγορά ενός τραπεζιού πινγκ πονγκ.

Διαβάστε επίσης: Στα εγκαίνια της έκθεσης του Dr. Θ. Ντόλατζα, ο Β. Θώδας

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ