Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται το πρόγραμμα ανέργων ΣΥΔΝΑ

Την Τρίτη 25 Απριλίου λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων του Δ’ κύκλου επιλογής ωφελουμένων για το Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων με επίδομα έως 1850,00 €.

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, οι άνεργοι κάτοικοι των Δήμων Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου και Καλλιθέας μπορούν να υποβάλουν την αίτηση συμμετοχής τους στο Επιδοτούμενο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής Κατάρτισης και Πιστοποίησης Ανέργων.

Δεδομένου ότι στον Α’, Β’ και Γ’ κύκλο της «πρόσκλησης Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα»: α) επιλέχθηκαν 750 υποψήφιοι ως επιτυχόντες και 113 επιλαχόντες κατά τη διαδικασία επιλογής ωφελούμενων και β) από το πρόγραμμα αποχώρησαν 200 ωφελούμενοι από τους επιτυχόντες των προηγούμενων κύκλων, ενεργοποιείται ο Δ’ κύκλος της πρόσκλησης ωφελούμενων, προκειμένου να επιτευχθεί ο στόχος του έργου, ήτοι 750 ωφελούμενοι.

Στο πλαίσιο των νέων αιτήσεων δίνεται η δυνατότητα στους απορριφθέντες από προηγούμενους κύκλους να διορθώσουν και να επανυποβάλουν την αίτησή τους.

Διαβάστε επίσης: Έξαλλος ο δήμαρχος Αλίμου από τις νέες αυθαιρεσίες

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ