Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

“Ροκ” Πρωτομαγιά στον «Δρόμο των Ποιητών» με αμάξια αντίκες και ήχους του ‘50

Το αδιαχώρητο από τον κόσμο που κατέκλυσε τον «Δρόμο των Ποιητών» για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις του Δήμου για την Πρωτομαγιά, να δει από κοντά τις πάλαι ποτέ ντίβες της ασφάλτου και να ακούσει ροκ επιτυχίες περασμένων δεκαετιών, επικράτησε στο κέντρο της Γλυφάδας.

Όσοι είχαν την τύχη την Κυριακή να βρεθούν στον πεζόδρομο της Γρηγορίου Λαμπράκη, ταξίδεψαν στο χρόνο μέσα από την 6η Έκθεση Οχημάτων Εποχής και τους ροκ ρυθμούς των 1950 της μπάντας του “Λάκη με τα ψηλά ρεβέρ”.

Σταθμευμένα στον πεζόδρομο περίμεναν τους λάτρεις των αυτοκινήτων, πάνω από εκατό αντίκες με τις οποίες φωτογραφήθηκαν μικροί και μεγάλοι οι οποίοι φεύγοντας πήραν δώρο και από ένα από τα 2.000 γλαστράκια που διένημε ο Δήμος λόγω της ημέρας.

Με τους ήχους του πλαισίωσε την εκδήλωση ο γνωστός τραγουδιστής Λάκης Παπαδόπουλος.

Αναφερόμενος στην εκδήλωση ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Με τη συμμετοχή χιλιάδων συμπολιτών μας γιορτάσαμε και την φετινή Πρωτομαγιά! Με ταξίδι στις αναμνήσεις μέσα από την έκθεση των οχημάτων εποχής, με τη διανομή χιλιάδων λουλουδιών και μια μοναδική συναυλία με τους υπέροχους 1550 και τον Λάκη Παπαδόπουλο. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν και για την σημερινή διοργάνωση. Ευχαριστούμε και πάλι την Ελληνική Ομοσπονδία Οχημάτων Εποχής και προσωπικά τον πρόεδρό της Αντώνη Θεοχάρη. Καλό μήνα σε όλους με υγεία και αγάπη».

Διαβάστε επίσης: Το αδιαχώρητο στο Παλαιό Δημαρχείο για τον έλεγχο ακοής

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ