Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Εθελοντικός καθαρισμός της παραλίας

Την εκστρατεία καθαρισμού των ακτών της πόλης συνέχισε ο Δήμος Παλαιου Φαλήρου, τα συνεργεία του οποίου με την βοήθεια φορέων για το περιβάλλον και εθελοντών που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του, απάλλαξαν από τα σκουπίδια την παραλία και τον βυθό στο λιμανάκι των αλιέων στο Ναυτικό Όμιλο Αμφιθέας.

Στην δράση συμμετείχαν εργαζόμενοι του Δήμου, μέλη της ομάδας εθελοντών «Deepblue_diving» και απλοί πολίτες με σκοπό την απομάκρυνση και την ανακύκλωση απορριμμάτων που ρυπαίνουν τις παραλίες.

Τους συμμετέχοντες εθελοντές στην πρωτοβουλία, υποδέχθηκαν και τους ευχαρίστησαν, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος και ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πρασίνου Νίκυ Γιάκοβλεφ.

Παράλληλα, έγινε και ενημέρωση των εθελοντών για θέματα περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης σχετικά με τις πολιτικές και τις δράσεις της Δημοτικής Αρχής, για την ανάπλαση και την αξιοποίηση της παραλίας.

Σε σχετική της ανακοίνωση η δημοτική Αρχή της πόλης αναφέρει: «Ανάλογες δράσεις του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, σε συνεργασία με ιδιωτικές εταιρείες, οργανισμούς και εθελοντές, θα συνεχιστούν και θα ενθαρρυνθούν περαιτέρω στο πλαίσιο της πολιτικής κοινωνικής ευθύνης και προσφοράς μεγάλων επιχειρήσεων και οργανισμών».

Διαβάστε επίσης: Παρουσιάζεται ο «Οδηγός Τσέπης για την Έμφυλη Βία» στο Δημαρχείο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ