Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Δ. Στρατούλης στη συνάντηση Ευρωπαϊκών Αριστερών Κομμάτων στις Βρυξέλλες

Συνάντηση ηγετών Ευρωπαϊκών Αριστερών Κομμάτων πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4.5.2023, στις Βρυξέλλες με θέμα την ανταλλαγή απόψεων εν όψει των ευρωεκλογών του 2024.

Την ΛΑΕ-ΑΑ εκπροσώπησαν ο γραμματέας της ΛΑΕ-ΑΑ και υποψήφιος βουλευτής στην Β3 εκλογική περιφέρεια της Νότιας Αθήνας , Δημήτρης Στρατούλης και το μέλος της ΠΓ της ΛΑΕ-ΑΑ και υποψήφια βουλευτής στην εκλογική περιφέρεια της Α’  Αθήνας, Αναστασία Σταυροπούλου.

Εκτός από το θέμα των ευρωεκλογών του 2024 , έγινε συζήτηση και  ενημέρωση για την πολιτική κατάσταση -συγκυρία στις χώρες των κομμάτων που συμμετείχαν στη συνάντηση.

Ο Δημήτρης Στρατούλης στη τοποθέτηση του μεταξύ άλλων, ενημέρωσε για την κοινωνική και πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και αναφέρθηκε στις επικείμενες εθνικές εκλογές  και ιδιαίτερα  για την εκλογική συνεργασία της ΛΑΕ-ΑΑ με το ΜέΡΑ 25, άλλες αριστερές οργανώσεις και ανένταχτους αριστερούς στη συμμαχία «ΜέΡΑ 25-ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΡΗΞΗ» που η εκλογική της επιτυχία θα αναπτερώσει την ελπίδα ότι υπάρχει εναλλακτική πρόταση στις απάνθρωπες νεοφιλελεύθερες πολιτικές.

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ