Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Συναυλία αλληλεγγύης για τη μικρή Άρτεμις

Μία μεγάλη αγκαλιά αλληλεγγύης για την μικρή Άρτεμις που δίνει μάχη για να γίνει καλά θα είναι η συναυλία που διοργανώνουν οι σύλλογοι γονέων και κηδεμόνων του Μουσικού σχολείου Αλίμου και του 1ου Δημοτικού σχολείου Υμηττού, την Παρασκευή, 12 Μαΐου στις 20:00 στο αμφιθέατρο «Άρτεμις Μαλλιάρα» που βρίσκεται στα Νέα Εκπαιδευτήρια Μαλλιάρα.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί από το Μουσικό σχολείο Αλίμου με τη συμμετοχή δύο Μουσικών συνόλων, της Ορχήστρας «Μετάβασις» με έντεχνο και παραδοσιακό πρόγραμμα και της Λαϊκής και Ρεμπέτικης Ορχήστρας «Τρίτη με 13». Θα υπάρχει κουτί συγκέντρωσης χρημάτων στον χώρο της συναυλίας για τον σκοπό αυτό.

Η Άρτεμις γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2014 με εγκεφαλική παράλυση – σπαστική τετραπληγία. Όμως, η Άρτεμις δεν έχασε τη γενναιότητα και το χαμόγελό της. Δεν το έχει βάλει κάτω! Ούτε όταν έχασε τον πατέρα της στα 5 της χρόνια. Από μικρή το μόνο που θέλει είναι να καταφέρει να τρέξει στην παραλία με την αδερφή της και τους φίλους της.

Η σπαστικότητά της μπορεί να εξαλειφθεί με μία επέμβαση από τον γιατρό Dr. Park στο St. Louis, Missouri. Αλλά μια τέτοια επέμβαση – αποκατάσταση κοστίζει πάρα πολύ. Γι’ αυτό δημιουργήθηκε σχετική σελίδα στο fb και υπάρχει λογαριασμός στην Εθνική Τράπεζα GR3601101150000011500819062 (Δικαιούχοι Λογαριασμού: Γιαννοπούλου Άρτεμης Παναγιώτα, Γρηγορίου Γεωργία (μητέρα).

Διαβάστε επίσης: Εποχιακούς ναυαγοσώστες προσλαμβάνει ο Δήμος

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ