Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

«Η ζωή είναι ωραία» και τον Μάιο!

Τις ποικίλες πολιτιστικές του δράσεις συνεχίζει και τον Μάϊο το πρόγραμμα του Δήμου Αλίμου, «Η ζωή είναι ωραία», με εκδηλώσεις τέχνης, πολιτισμού και ψυχαγωγίας για όλους.

Το πρόγραμμα που φιλοδοξεί να αποτελεί την αφορμή για τους δημότες του Αλίμου να ανακαλύψουν ξανά τη χαρά της επαφής με την Τέχνη, τη Γνώση, το Φυσικό Περιβάλλον… τη χαρά της επαφής με τον άνθρωπο!

Το Πρόγραμμα «Η ζωή είναι ωραία», πάντα με στόχο την καλλιέργεια του πνεύματος, της ψυχής και του σώματος, παράλληλα με τη διασκέδαση και την ευχαρίστηση, σας καλωσορίζει και πάλι πίσω στον Άλιμο και σας δίνει ραντεβού σε ποικίλες «πηγές» ζωής.

Αρχή θα γίνει την Τετάρτη 3 Μαΐου, στις 8 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αλίμου όπου θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Εικαστικής Έκθεσης με έργα του πρωτοπόρου εικαστικού Χρίστου Καρά και τίτλο «Αντί Στεφάνου».

Ο Χρίστος Καράς, που έφυγε από τη ζωή ανήμερα του Πάσχα, υπήρξε ένας από τους σημαντικότερους εκπροσώπους της αποκαλούμενης Γενιάς του ’60. Με το σύνολο του έργου του κατατάσσεται στους δημιουργούς που έφεραν ουσιαστική τομή στην ελληνική τέχνη. Αγωνιζόταν επίμονα για την κατάκτηση μιας νέας εικόνας από την αρχή της καλλιτεχνικής του πορείας έως και τα 93 του χρόνια.

Διαβάστε επίσης: «Αλιμοπεριπέτειες» για να μάθουν τα παιδιά την πόλη τους

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ