Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Γέμισε παιδικά χαμόγελα η Παραμυθούπολη

Παιδικά χαμόγελα, χαμογελαστές φατσούλες και γλυκές φωνές γέμισε η «Παραμυθούπολη» στο Τρουμπάρι, στα επίσημα εγκαίνια της, παρουσία εκατοντάδων παιδιών και γονέων στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για τη γιορτή της μητέρας που διοργανώθηκαν στο Δήμο Ελληνικού – Αργυρούπολης.

Η παιδική χαρά, με την χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής, παραδόθηκε βάση της σχετικής προγραμματικής σύμβασης που υπογράφηκε από τον περιφερειάρχη Αττικής Γιώργος Πατούλη και τον δήμαρχο Γιάννη Κωνσταντάτο.

 

Την ίδια ημέρα, πραγματοποιήθηκε και το 2ο Φεστιβάλ Παιδικών Σταθμών «Μητέρας – Παιδιού» του Δήμου Ελληνικού- Αργυρούπολης σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό Εργαστήριο ΕΨΕΠΑ του ΠΑΔΑ (Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής). Τις όμορφες δράσεις των Παιδικών Σταθμών διοργάνωσε άρτια το προσωπικό που έδωσε τον καλύτερο του εαυτό για να στεφθεί με επιτυχία η δράση. Ενώ τις αθλητικές δραστηριότητες επιμελήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΟΝΑΔΕΑ.

Τα παιδιά απόλαυσαν το παιχνίδι στον ανακαινισμένο χώρο και ξεφάντωσαν στην παραμυθούπολη, γεύτηκαν άφθονο παγωτό και πέρασαν δημιουργικά με πολλά δρώμενα, από μαγειρική, κατασκευές, εργαστήριο αρχιτεκτονικής μέχρι και ανάγνωση βιβλίου.

Ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης σε μήνυμα του εξέφρασε την ικανοποίησή του για την υλοποίηση του έργου, υπογραμμίζοντας μεταξύ άλλων, τα εξής: «Στο πλαίσιο της πολύ καλής συνεργασίας που έχουμε με το Δήμο Ελληνικού-Αργυρούπολης και προσωπικά με τον Δήμαρχο Γ. Κωνσταντάτο, αποτέλεσμα της οποίας είναι η υλοποίηση μίας σειράς σημαντικών έργων υποδομής, είναι και αυτή η νέα σύγχρονη παιδική χαρά που υλοποιήθηκε με χρηματοδότηση της Περιφέρειας Αττικής.  Παραδίδουμε στους μικρούς μας φίλους, ακόμη έναν ελεύθερο χώρο χαράς και παιχνιδιού, με σύγχρονες και ασφαλείς προδιαγραφές, όπου μέσα από μια ποικιλία δραστηριοτήτων τα παιδιά κάθε ηλικίας μπορούν να απολαύσουν τις ελεύθερες ώρες τους».

Ο δήμαρχος Ελληνικού- Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος διασκέδασε με τα παιδιά και χάρηκε με το ανέμελο παιχνίδι τους, ενώ απόλαυσε προσωπικά και τις δημιουργίες τους. «Αυτό είναι μόνο η αρχή! Ακολουθεί η Παραμυθούπολη στην Εθνάρχου Μακαρίου και το Πάρκο μας στην Αφροδίτης με Λ. Κύπρου που θα ξετρελάνει μικρούς και μεγάλους! Καλορίζικη!», δήλωσε ανακοινώνοντας και τις επόμενες εκπλήξεις.

Στη δράση παραβρέθηκαν η εντεταλμένη Περιφερειακή σύμβουλος για θέματα Μεταφορών κ. Γ. Αδαμοπούλου, ο εντεταλμένος σύμβουλος Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής Κωνσταντίνος Μηνόπουλος, η εντεταλμένη σύμβουλος Συντονισμού Αντιδημαρχειών και Λειτουργίας Παιδικών Σταθμών Κορίνα Θεοδώρου, η εντεταλμένη σύμβουλος Οικολογίας και Κλιματικής Αλλαγής Ελίνα Αλεξίου, ο πρόεδρος του ΟΝΑΔΕΑ Σωτήρης Κύρκος, η πρόεδρος Τοπικού Συμβουλίου Αργυρούπολης Ηρώ Κατσαρού, αντιδήμαρχοι, δημοτικοί σύμβουλοι και πλήθος κόσμου.

Διαβάστε επίσης: Πατούλης – Κωνσταντάτος συζητούν για το Ελληνικό

Eιδήσεις από την Αργυρούπολη και το Ελληνικό στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ