Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ένας αιώνας επιτυχίες για τον ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ

Αναμνήσεις, διηγήσεις και αρκετή συγκίνηση από πλευράς παλαιμάχων, χαρακτήρισαν τη  εκδήλωση της Δευτέρας 29 Μαΐου για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του ιστορικού σωματείου «Αστέρα Ζωγράφου».

Ο δήμαρχος Ζωγράφου, Βασίλης Θώδας στην ομιλία του είπε: «Είμαστε πολύ περήφανοι για τον ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, όπως είμαστε και για όλα τα Σωματεία της πόλης μας που σημειώνουν επιτυχίες. Η ιστορική αυτή ομάδα έχει προσφέρει πολλά, όλα αυτά τα χρόνια, στον αθλητισμό και στο αθηναϊκό ποδόσφαιρο, ενώ έχει προσφέρει ποδοσφαιριστές σε μεγάλες ομάδες, όπως και στην Εθνική Ελλάδος. Είμαι βέβαιος πως με την άξια Διοίκηση που έχει η ομάδα θα καταφέρει του χρόνου να ανέβει κατηγορία. Εμείς ως Δημοτική αρχή θα συνεχίσουμε να είμαστε πάντα δίπλα σας, δίπλα στον αθλητισμό, αρωγοί στις εκδηλώσεις σας».

Στον χαιρετισμό του ο πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Πέτρος Μαρμαρινός ευχαρίστησε τον δήμαρχο Ζωγράφου, Βασίλη Θώδα για τη στήριξη στην ομάδα και έκανε μια σύντομη αναδρομή στην ιστορία του ιστορικού Σωματείου. Κάλεσε δε τον κόσμο του Ζωγράφου να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και να παραμείνει κοντά τους.

Στη συνέχεια ακολούθησαν οι βραβεύσεις όλων όσων συνέβαλαν στη διαδρομή του ιστορικού Σωματείου μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο δήμαρχος Ζωγράφου βράβευσε τον πρόεδρο της ΕΠΣΑ Παναγιώτη Δημητρίου, τον αντιπρόεδρο Άγγελο Νικόπουλο και τον Εκπρόσωπο Μάκη Λιβιτσάνο, όπως και τον χειρουργό ορθοπαιδικό Ιωάννη Τσιμπούκη για την πολυετή και πολύτιμη προσφορά του στην ομάδα. Στον Βασίλη Θώδα απονεμήθηκε τιμητική πλακέτα για την προσφορά του και τη συνεχή στήριξη της ομάδας.

Βραβεύτηκαν οι αείμνηστοι πρώην πρόεδροι του ΑΣΤΕΡΑ Παναγιώτης (Τάκης) Χουλιάρας και Ευάγγελος Ρώιμπας και ο πρώην πρόεδρος Μάκης Βλαχογιάννης, στη διάρκεια της θητείας των οποίων, η ομάδα κατέκτησε Πρωταθλήματα και Κύπελλα, όπως βραβεύτηκαν και όλοι όσοι έχουν διατελέσει Πρόεδροι για την προσφορά τους στον Σύλλογο.

Επιπλέον, βραβεύτηκε ο πρώην πρόεδρος του ΑΣΤΕΡΑ, Δημήτρης Αναστασίου για τα 30 χρόνια προσφοράς του στον Σύλλογο και μάλιστα ανακηρύχθηκε και Επίτιμος Πρόεδρος.

Σημειώνεται πως φέτος συμπληρώνονται 100 Χρόνια από την ίδρυση του ΑΣΤΕΡΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ και στο πλαίσιο αυτό, το Δ.Σ του Συλλόγου έχει ετοιμάσει μια σειρά εκδηλώσεων, αρχής γενομένης από την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στον Δημοτικό Πολυχώρο ΑΛΕΚΑ υπό την αιγίδα του Δήμου Ζωγράφου.

Διαβάστε επίσης: Τρία θετικά δείγματα σε δωρεάν rapid test του ΕΟΔΥ

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ