Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Μια ξεχωριστή μουσική βραδιά στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας

Γεμάτη μουσική και τραγούδια, ήταν η βραδιά της Δευτέρας 29 Μαΐου στην Πλατεία Φιλικής Εταιρείας.

Η κοινή εμφάνιση της Δημοτικής Γυναικείας Χορωδίας Παλαιού Φαλήρου ΝΗΡΗΙΔΕΣ και του μουσικού σχήματος του University of St. Ambrose Symphonic Band and Chamber Singers που διοργανώθηκε από το Γραφείο Παιδείας του Δήμου Παλαιού Φαλήρου με την συνδρομή του Πολιτιστικού Αθλητικού Κέντρου πλημμύρισε το χώρο αξέχαστες μουσικές επιτυχίες.

Η μουσική εκδήλωση ξεκίνησε με την χορωδία ΝΗΡΗΙΔΕΣ, υπό την διεύθυνση της Κατερίνας Βασιλικού, να παρουσιάζει ένα ξεχωριστό και προσεγμένο πρόγραμμα με έργα Θεοδωράκη και Χατζιδάκη, προσφέροντας στους θεατές μια ξεχωριστή ποιοτική καλλιτεχνική βραδιά

Ακολούθησε το Αμερικάνικο μουσικό σχήμα το οποίο αποτελούνταν από χορωδία 21 ατόμων, ορχήστρα 14 μουσικών και 2 μαέστρους και το οποίο παρουσίασε ένα απολαυστικό πρόγραμμα με τραγούδια από όλο τον κόσμο αλλά και με έργα σύγχρονων συνθετών, χαρίζοντας στους θεατές της εκδήλωσης ένα μουσικό ταξίδι σε διαφορετικούς τόπους και εποχές.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος καλωσόρισε τους Αμερικάνους μουσικούς στην εκδήλωση, τους ευχαρίστησε που επέλεξαν την πόλη του στην Ελλάδα για να παρουσιάσουν την δουλειά τους και τους πρόσφερε το λεύκωμα της πόλης, ως ελάχιστη τιμή για την επίσκεψη τους.

Διαβάστε επίσης: Ο Δήμος τίμησε με επιμνημόσυνη δέηση την 570η Επέτειο της Άλωσης της Πόλης

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ