Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Χειροκροτήθηκαν τα “δελφίνια” της “Μικρής Πισίνας” στην κολυμβητική γιορτή της πόλης

Νιάτα, χαμόγελα και ενθουσιασμό πλημμύρισε το Δημοτικό Κολυμβητήριο ηλιούπολης από τους μικρούς αθλητές που συμμετείχαν το Σάββατο και την Κυριακή, 27 και 28 Μαΐου στις κολυμβητικές επιδείξεις, που διοργάνωσαν ο Δήμος Ηλιούπολης και ο Πολιτιστικός Αθλητικός Οργανισμός του Δήμου (Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ.)

Στη γιορτή αυτή, που ήταν αφιερωμένη στο άθλημα της κολύμβησης, τα μικρά “δελφίνια” της πόλης παρουσίασαν στο κοινό, όσα έχουν μάθει από τους εκπαιδευτές τους στις επιδείξεις προγραμμάτων κολύμβησης μικρής και μεγάλης πισίνας. Παράλληλα το χειροκρότημα όλων απέσπασαν και τα τμημάτα Aqua Aerobic και συγχρονισμένης – καλλιτεχνικής κολύμβησης.

Ο δήμαρχος Ηλιούπολης κ. Γεώργιος Χατζηδάκης, εξέφρασε τη χαρά και την ικανοποίησή του για τη μεγάλη συμμετοχή του κόσμου στα αθλητικά κολυμβητικά προγράμματα, τονίζοντας τη σημασία του αθλητισμού στα παιδιά, στους νέους αλλά και στους ενήλικες. Παράλληλα ευχαρίστησε το προσωπικό του Π.Α.Ο.Δ.ΗΛ. για την εντατική και συνεχή προσπάθειά του, αλλά και τους γονείς που προτρέπουν και στέκονται δίπλα στα παιδιά τους σε κάθε τους προσπάθεια.

Διαβάστε επίσης: Αρχίζουν οι εγγραφές στα καλοκαιρινά Camps του Δήμου

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ