Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Δωρεάν οδοντιατρικές εξετάσεις για παιδιά

Δωρεάν προληπτικές οδοντιατρικές εξετάσεις στα παιδιά που ωφελούνται των υπηρεσιών των Κοινωνικών Δομών (Κέντρο Κοινότητας-Κοινωνικό Παντοπωλείο/Συσσίτιο/Φαρμακείο) του Δήμου Βύρωνα, θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουνίου.

Η δράση πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Προληπτικής Ιατρικής – Οδοντιατρικής «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ» που υλοποιεί Το Χαμόγελο του Παιδιού από το 2002. Διοργανώνεται σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Αττικής, τις Κοινωνικές Δομές του Δήμου Βύρωνα και υλοποιείται με την αρωγή του ΟΠΑΠ.

Για την υλοποίηση της Δράσης Το Χαμόγελο του Παιδιού θα διαθέσει την κινητή παιδιατρική – οδοντιατρική μονάδα, στην οποία καθημερινά θα βρίσκονται εθελοντικά οδοντίατροι – μέλη του Οδοντιατρικού Συλλόγου Αττικής καθώς και εξειδικευμένο προσωπικό του Οργανισμού.

Οι οδοντίατροι που εθελοντικά συμμετέχουν στο προληπτικό πρόγραμμα θα εξετάσουν δωρεάν όλα τα παιδιά που θα επισκεφτούν την Κινητή Μονάδα του Οργανισμού, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Παράλληλα, θα γίνεται ενημέρωση σε κάθε παιδί και στον συνοδό του για την κατάσταση της υγείας του, για τη σημασία της πρόληψης παραδίδοντάς του και το Ατομικό Δελτίο Εξέτασης.

Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Ιουλίου 2023, στην Πλατεία Φατσέα του Δήμου.

Ωράριο Λειτουργίας της Κινητής Μονάδας: 10:00 – 14:00.

Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και ραντεβού: 210 7653054 (καθημερινές 9.00-16.00).

Διαβάστε επίσης: Έκθεση Ζωγραφικής των Καλλιτεχνικών Εργαστηρίων

Ειδήσεις από τον Βύρωνα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ