Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
spot_img

Πλήθος κόσμου στον Φαληρικό Λυρικό Νότο

Με μια σειρά ξεχωριστών μουσικών παραστάσεων, για μικρούς και μεγάλους, πραγματοποιήθηαν για 3η χρονιά στο Παλαιό Φάληρο οι καλλιτεχνικές εκδηλώσεις του Φεστιβάλ «Λυρικός Νότος».

Οι εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο 17 και 18 Ιουνίου περιελάμβαναν το διαδραστικό μουσικό παραμύθι «Ονειροχρόνος», σε σύνθεση και λιμπρέτο Χρήστου Γιαννούλη και σκηνοθεσία Μάγκυς Μοντζολή στον Πολυχώρο του Δημαρχείου και το Πολιτιστικό Λεωφορείο, μια ξεχωριστή μουσική παράσταση για την «Παλιά Αθήνα» στο ατμοσφαιρικό Πάρκο Φλοίσβου.

Σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ, ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου Γιάννης Φωστηρόπουλος αναφέρθηκε στην κοινή πολιτιστική προσπάθεια των τριών Δήμων (Παλαιού Φαλήρου, Καλλιθέας και Αλίμου) ενώ τόνισε ιδιαίτερα, το υψηλό επίπεδο των καλλιτεχνών και δημιουργών που συμμετέχουν.

Οι εκδηλώσεις διοργανώθηκαν από την Εθνική Λυρική Σκηνή με συγχρηματοδότηση της Ευρωπαϊκής Ένωσης μέσω του Συνδέσμου Δήμων Νότιας Αττικής, στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής ενώ την οργάνωση και τον συντονισμό είχε για τον Δήμο Παλαιού Φαλήρου το Πολιτιστικό Αθλητικό Κέντρο και ο πρόεδρος του Μιχάλης Κουμεντάκος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ