Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

2000 παιδιά στα summer camp της πόλης

Κάθε προηγούμενο ρεκόρ έσπασε η συμμετοχή των παιδιών στο summer camp του Δήμου Γλυφάδας που άρχισε την Τρίτη 20 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή 21 Ιουλίου.

Στο φετινό πρόγραμμα καλοκαιρινής διασκέδασης και δράσης θα λάβουν μέρος περισσότερα από 2000 παιδιά, ηλικίας από 5, ως 15 ετών, ενώ από τον Δήμο Γλυφάδας καταβάλλεται προσπάθεια να εξυπηρετηθούν όλες οι αιτήσεις συμμετοχής, καθώς το ενδιαφέρον είναι πολύ μεγάλο.

Κατά την τελετή έναρξης, στο ΔΑΚ, δόθηκε το σύνθημα της εκκίνησης του δημιουργικού καλοκαιρινού προγράμματος που συνδυάζει γνώσεις και διασκέδαση.

Ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε:

«Οι καλοκαιρινές διακοπές ξεκινάνε και φέτος με δημιουργικές δραστηριότητες , νέες φιλίες και πολλή χαρά, εδώ, στη Γλυφάδα μας! Για τις επόμενες πέντε εβδομάδες αφήστε τα παιδιά σας σε εμάς».

Από την πλευρά του ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Περικλής Δορκοφίκης είπε:
«Σαν να είμαστε εμείς παιδιά και θέλουμε να περάσουμε ένα καλοκαίρι ξέγνοιαστο, χαρούμενο και δημιουργικό. Έχουμε δημιουργήσει ένα βιωματικό πρόγραμμα που θα προσθέσει γνώσεις και θα δημιουργήσει αναμνήσεις στα παιδιά, τα παιδιά των συμπολιτών μας που είναι και δικά μας παιδιά».

Οι στόχοι του summer camp είναι, η δημιουργική απασχόληση των παιδιών, η επαφή με νέες δραστηριότητες και αθλήματα και η ανάδειξη δεξιοτήτων και κλίσεων μέσα από το παιχνίδι και τη διασκέδαση.

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ