Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

«Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά»: Kάλεσμα ενότητας και… αιχμές από τον Τ. Ευσταθίου

Ενωτικός, αλλά με αστερίσκους και ερωτηματικά ήταν ο λόγος του υποψηφίου δημάρχου Ηλιούπολης Τάσου Ευσταθίου, που κάλεσε τον κόσμο της κεντροδεξιάς σε συσπείρωση, αφήνωντας, όμως ανοιχτό και το ενδεχόμενο μελλοντικών διαιρέσεων.

Με ανακοίνωση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, o επικεφαλής της παράταξης «Ηλιούπολη Πάμε Μπροστά» απηύθυνε το εξής κάλεσμα για να αλλάξει η πόλη, μέσα από μία συναινετική πορεία προς τα μπρός.

«Καλούμε τους πολίτες σε μία συναινετική πορεία προς τα μπρος, καλούμε & όλους όσους διάλεξαν μια διαφορετική πορεία το 2019, είτε βρισκόμενοι στο προσκήνιο είτε στο παρασκήνιο, να έρθουν & να βοηθήσουν για να βγάλουμε μαζί την πόλη μας από την μιζέρια, τη στασιμότητα και την οπισθοδρόμηση & να την κάνουμε μια πόλη πρότυπο, όπως της αξίζει. Η θέλησή μας να βγάλουμε την πόλη από τη μιζέρια και να προχωρήσουμε στον ανασχεδιασμό και στην αναγέννησή της, είναι ο πρώτος & κύριος στόχος μας. Για τον λόγο αυτό βρισκόμαστε τόσα χρόνια στην πρώτη γραμμή, δίπλα στον δημότη και υπερασπιζόμαστε τα συμφέροντά του».

Ωστόσο, δεν άφησε ασχολίαστα και τα όσα ακούγονται περί διάσπασης του κεντροδεξιού μετώπου στην πόλη επισημαίνοντας τα εξής: «Οποιοσδήποτε επιπλέον διαχωρισμός-διαίρεση, εξυπηρετεί προσωπικές στρατηγικές & φιλοδοξίες και έχει μοναδικό σκοπό το πως θα διατηρήσει τη σημερινή δημοτική αρχή του Γιώργου Χατζηδάκη, μια δημοτική αρχή «συναλλαγής», φωτογραφίζοντας του συνυποψηφίους του Θανάση Βαμβίνη και Γαβριήλ Αραμπατζή

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ευσταθίου στις προηγούμενες Αυτοδιοικητικές εκλογές του 2019 είχε διπλασιάσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις εκλογές του 2014, χάνοντας την είσοδο στον 2ο γύρο για μόλις 400 ψήφους.

Διαβάστε επίσης: Τρεις «γαλάζιοι» υποψήφιοι στην Ηλιούπολη

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ