Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Ο Σ. Σχορτσανίτης υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος με τον Γ. Πατούλη

Έναν “μεγάλο” συμπαίκτη στον αγώνα για τις περιφερειακές εκλογές έχει εδώ και λίγη ώρα στο πλευρό του ο περιφερειάρχης Γιώργος Πατούλης, καθώς o Σοφοκλής Σχορτσανίτης είναι ο νέος υποψήφιος περιφερειακός σύμβουλος της παράταξης «Νέα Αρχή για την Αττική» στον Νότιο Τομέα Αθηνών.

Ο Γιώργος Πατούλης με αφορμή την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του άλλοτε διεθνή σέντερ της Εθνικής μπάσκετ τον καλωσόρισε εκφράζοντας την ικανοποίηση του για την ενίσχυση της παράταξης Νέα Αρχή για την Αττική με μια σημαντική προσωπικότητα, όπως ο “Big Sofo” και δήλωσε σχετικά: “Με μεγάλη χαρά υποδέχομαι στην οικογένεια της «Νέας Αρχής το Σοφοκλή Σχορτσανίτη, έναν καλαθοσφαιριστή διεθνώς αναγνωρισμένο που έχει προσφέρει πολλά στον αθλητισμό.

Ο Σοφοκλής είναι ένα παιδί με ταλέντο και «χρυσή» καρδιά, που τίμησε τη χώρα μας σε σπουδαίες αθλητικές διοργανώσεις, χαρίζοντας στην πατρίδα μας διακρίσεις. Με μεγάλη ικανοποίηση τον καλωσορίζω στην ομάδα μας και είμαι βέβαιος ότι θα προσφέρει πολλά και στον χώρο της Αυτοδιοίκησης.

Άλλωστε, ο Σοφοκλής έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει μάχες και να τις κερδίζει. Ενωμένοι, με σχέδιο και όραμα θα συνεχίσουμε τον αγώνα για να γίνει η Αττική μας, Περιφέρεια-Πρότυπο σε όλη την Ευρώπη. Καλωσορίζω τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη στη Νέα Αρχή για την Αττική”.

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ