Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Πλημμύρισε με… Δάκη το παραλιακό θέατρο της 3ης Μαρίνας

Από κόσμο γέμισε το παραλιακό θέατρο της 3ης Μαρίνας Γλυφάδας που απόλαυσε το μουσικό αφιέρωμα στον Δάκη και την εποχή που σημάδεψε με τα τραγούδια του.

Επί δύο και πλέον ώρες, ο κόσμος τραγούδησε μαζί με 12 κορυφαίους καλλιτέχνες στους ρυθμούς της μουσικής πορείας του Δάκη.

Η Φιλαρμονική μπάντα του Δήμου Γλυφάδας υπό τη διεύθυνση του αρχιμουσικού Νίκου Καμπιώτη άνοιξε τη βραδιά, ενώ στις γιγαντοοθόνες ένα βίντεο με όλη την πορεία της ζωής του Δάκη, που επιμελήθηκε ο Μάκης Δελαπόρτας, συμπλήρωσε με τον καλύτερο τρόπο το μουσικό υπερθέαμα.

Ο δήμαρχος της πόλης Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Για εμάς σήμερα είναι μια ξεχωριστή και μοναδική βραδιά. Είναι μια μοναδική βραδιά, όχι μόνο για το φετινό αλλά και για όλα τα φεστιβάλ που έχουμε κάνει. Σήμερα η βραδιά είναι αφιερωμένη στον αξέχαστο Δάκη. Χαιρόμαστε πάρα πολύ που κατορθώσαμε στο φεστιβάλ αυτό να έχουμε παραστάσεις οι οποίες είναι παραγωγές δικές μας και αυτό το αφιέρωμα έχει γίνει ειδικά για το φεστιβάλ της Γλυφάδας, με την καλλιτεχνική επιμέλεια και την παρουσίαση του Μάκη Δελαπόρτα και τη συμμετοχή κορυφαίων καλλιτεχνών, φίλων του Δάκη. Χαίρομαι πάρα πολύ που και πάλι το θέατρό μας είναι ασφυκτικά γεμάτο, έτσι αξίζει στον Δάκη και είμαι σίγουρος ότι από εκεί ψηλά θα είναι σήμερα πολύ χαρούμενος για αυτή την παράσταση προς τιμήν του. Πάντα θα τον θυμόμαστε, πάντα θα τον έχουμε στην καρδιά μας, οι γενιές που πέρασαν, οι σημερινές γενιές, οι επόμενες γενιές. Σας ευχαριστούμε για μια ακόμη βραδιά για τα τρόφιμα και τα φάρμακα που συνεισφέρετε για τις κοινωνικές μας δομές, για τους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη».

Τα τραγούδια της μεγάλης βραδιάς ερμήνευσαν οι: Μπέσσυ Αργυράκη, Σοφία Βόσσου, Δημήτρης Κοργιαλάς, Κωνσταντίνα, Αντώνης Λουδάρος, Μέμος Μπεγνής, Παναγιώτης Πετράκης, Γιώργος Πολυχρονιάδης, Σταύρος Σαλαμπασόπουλος και ο Λάκης Τζορντανέλι και η Σόφη Ζαννίνου που εμφανίστηκε εκτάκτως. Συμμετείχαν, επίσης, ο Πάνος Δέρβος και η Έλενα Περβαινά. Τις ενορχηστρώσεις των τραγουδιών του Δάκη έκανε ο Κωνσταντίνος Παγιάτης.

Η συναυλία αυτή, όπως και όλες οι εκδηλώσεις του Φεστιβάλ του Δήμου Γλυφάδας, πραγματοποιήθηκε με τη χρηματοδότηση του Κ.Α.Π.ΠΑ.

Η είσοδος και σε αυτή, όπως και σε όλες τις εκδηλώσεις του Φεστιβάλ ήταν ελεύθερη. Αντί εισιτηρίου ο Δήμος Γλυφάδας συγκεντρώνει τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές δομές του.

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ