Κυριακή, 12 Μαΐου, 2024

Εγκαινιάστηκε το Ανοιχτό Γήπεδο Μπάσκετ Αστερίου

Το ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ Αστερίου, που αποτελεί το νέο κόσμημα της περιοχής εγκαινίασε ο δήμαρχος Ζωγράφου σε εορταστικό κλίμα.

Παρουσία πλήθους κόσμου, αθλητών και εκπροσώπων συλλόγων, ο Βασίλης Θώδας, μαζί με τον Πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου, Γιώργο Γιαννακόπουλο, έκοψε την κορδέλα του νέου αθλητικού χώρου που αποτελούσε χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Ζωγράφου

Στις εκδηλώσεις των εγκαινίων εντάχθηκαν οι αγώνες 3 on3 μπάσκετ ηλικιών U-14 & U-16 καθώς και διαγωνισμοί βολών για την ηλικία U-14 και τριπόντων για την κατηγορία U-16. Η εορταστική βραδιά έκλεισε με τις βραβεύσεις των νικητών.

Τη γιορτή για τα εγκαίνια του γηπέδου γνωστό σε όλους ως «ΠΙΣΤΑ», το οποίο ανακατασκευάστηκε σε έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό χώρο άθλησης από τον Δήμο Ζωγράφου και την εταιρεία MILKO της ΔΕΛΤΑ, διοργάνωσε το Ν.Π.Δ.Δ Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Ζωγράφου και τον αγιασμό τέλεσε ο Αιδεσιμότατος Πρωτοπρεσβύτερος Πατέρας Χρήστος του Ιερού Ναού Εισοδίων της Θεοτόκου.

Ειδήσεις από του Ζωγράφου στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ