Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

“Άλιμος για Όλους”: Δυναμική εμφάνιση της Αναστασία Σιμητροπούλου

Τη δυναμική της στον αγώνα για την διεκδίκηση του Δήμου Αλίμου, έδειξε η υποψήφια δήμαρχος Αναστασία Σιμητροπούλου, με μία συγκέντρωση στην οποία έδωσε το παρόν πλήθος κόσμου.

Η επικεφαλής του συνδυασμού “Άλιμος για Όλους”, εκφράζοντας την απόλυτη ικανοποίησή της για την συμμετοχή του κόσμου, τόνισε:
«Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για την μεγάλη τιμή να είστε σήμερα μαζί μας. Σήμερα είμαστε εδώ σε μία συγκλονιστική εκδήλωση. Είμαστε εδώ για να κάνουμε πράξη το όραμα μας για μία καλύτερη πόλη. Οι επιλογές μας ήταν: είτε να γίνουμε απλοί διαχειριστές μιας κατάστασης που ξεθωριάζει και αποδυναμώνεται ή να ανατρέψουμε το σκηνικό δημιουργώντας ένα καινούργιο όραμα για τον Άλιμο.
Επιλέξαμε το δεύτερο. Οι αρχές μας, ήταν και είναι αδιαπραγμάτευτες: ήθος, καθαρά πρόσωπα, διαφάνεια, χρηστή διοίκηση, αξιοκρατία.
Έχουμε χρέος και ευθύνη να εμποδίσουμε την καταστροφή που έρχεται και να χαράξουμε μία νέα πορεία, μια νέα προοπτική για τον Άλιμο και τις ζωές μας.

Αναφερόμενος στο Στρατηγικό Σχέδιο “Άλιμος 2030”, που θέτει το πλαίσιο μέσα στο οποίο μπορούν οι υπηρεσίες του Δήμου, οι επιχειρήσεις και οι πολίτες του Αλίμου να συντονίσουν τις προσπάθειες τους, ξεκαθάρισε την προσωπική της στάση.

Απαντώντας στις επιθέσεις εναντίον της είπε: «Κάποιοι στη ζωή τους δεν έχουν μάθει να σηκώνονται από την καρέκλα γιατί φοβούνται μην την χάσουν, δεν μπορούν να χωνέψουν πως εμείς εγκαταλείψαμε τις θέσεις. Πόσο εύκολο θα ήταν να παραμείνουμε συμβιβασμένοι και να κρατήσουμε τις καρέκλες μας; Πανεύκολο. Θα ήταν όμως ηθικό; Για εμάς που μας ξέρετε όχι! Γι’ αυτό και είπαμε ένα μεγάλο όχι”! Τολμήσαμε και ας γνωρίζαμε το τι θα ακολουθήσει: Στοχοποίηση, συκοφαντία, λάσπη, πρωτόγνωρες καταστάσεις, λαϊκά δικαστήρια, ψεύτικα προφίλ-ψεύτικα σάιτς, τρομοκρατία, έμμεσες και άμεσες απειλές σε όποιον μας μιλήσει, χαιρετήσει ή έστω θελήσει μας προσφωνήσει σε εκδήλωση. Κλείσιμο μικροφώνων, προσπάθεια φίμωσης , ένα καθεστώς που όποιος φεύγει τιμωρείται και γίνεται σε βάρος του απόπειρα δολοφονίας χαρακτήρα».

“Μάταιος κόπος, το ταξίδι ξεκίνησε! Και θα πάμε μακριά, μαζί με όλους εσάς, μαζί με τον κόσμο που κάθε μέρα γίνεται ολοένα και περισσότερος, μαζί με όλους. για έναν πραγματικά Άλιμο για Όλους” σημείωσε και παρουσίασε τους πρώτους ΧΧ υποψήφιους του συνδυασμού της.

Ένα μπουκέτο ανθρώπων με εμπειρία, με διάθεση προσφοράς, με ήθος, αξιοπρέπεια, με καθαρά πρόσωπα και όχι εξαρτήσεις. Ανθρώπους που ζουν στις γειτονιές, ζουν στον Άλιμο και θέλουν το καλύτερο για την πόλη.

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ