Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μαθήματα ανακύκλωσης στο Summer Camp της πόλης

Η ανακύκλωση ρούχων και παπουτσιών μπήκε στο πρόγραμμα του Summer Camp του Δήμου Γλυφάδας, με σκοπό τα παιδιά να ενημερωθούν για την αξία και την χρησιμότητα της ανακύκλωσης και επαναχρησιμοποίησης κάθε υλικού ξεχωριστά.

Μέσα από παιχνίδια και βιωματικές δράσεις, τα παιδιά του καλοκαιρινού προγράμματος της Γλυφάδας ενημερώθηκαν για την ανακύκλωση και των παλιών ρούχων και παπουτσιών.

Ο Δήμος σε συνεργασία με την εταιρεία Recycom και τον συντονισμό του αντιδημάρχου Αθλητισμού και Νέας Γενιάς Περικλή Δορκοφίκη ενημέρωσαν τα παιδιά σχετικά με τις μεγάλες ωφέλειες της ανακύκλωσης και τους έδειξαν, πώς μπορούν να χαρίσουν μια δεύτερη ζωή στα μεταχειρισμένα ρούχα και τα παπούτσια, που δεν χρειάζονται πλέον.

Από την πλευρά του ο δήμαρχος της πόλης, Γιώργος Παπανικολάου δήλωσε: «Ο Δήμος Γλυφάδας από το 2018 έως σήμερα, σε 80 σημεία συλλογής, έχει συλλέξει περισσότερους από 800 τόνους ρούχα και παπούτσια, στα οποία χαρίζει μια δεύτερη ζωή, μειώνοντας έτσι τα απόβλητα που οδηγούνται σε ταφή και συνεισφέροντας στην εξοικονόμηση φυσικών πόρων και προστασίας το περιβάλλοντος».

Διαβάστε επίσης: Έγινε… σεισμός στη συναυλία του Πάνου Μουζουράκη

Ειδήσεις από την Γλυφάδα στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ