Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

O Γαβριήλ Αραμπατζής εγκαινίασε το εκλογικό του κέντρο στην Αγία Μαρίνα

Tην προεκλογική του εκστρατεία ξεκίνησε και τυπικά μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού ο υποψήφιος δήμαρχος Ηλιούπολης Γαβριήλ Αραμπατζής, εγκαινιάζοντας παρουσία εκατοντάδων κατοίκων τα γραφεία της παράταξής του στην περιοχή της Αγίας Μαρίνας.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Η Πόλη που θέλω» παρουσίασε τους 6 πυλώνες που αποτελούν βασικές αρχές του προγράμματός του. Το πρόγραμμα του συνδυασμού είναι αποτέλεσμα δημιουργικού διαλόγου με τους δημότες.

Όπως τόνισε στην ομιλία του ο υποψήφιος δήμαρχος «Η Πόλη που θέλω» είναι μια παράταξη με όραμα, με θέσεις που δεν προκύπτουν από τον ουρανό, ούτε από κάποιους «γκουρού» της επικοινωνίας και της διαφήμισης. Αυτά τα κάνουν άλλοι. Εμείς διαμορφώνουμε τις προτάσεις μας για τους δημότες μαζί με τους δημότες.

Για μας τα πολύχρωμα χαρτιά και οι φιέστες δεν έχουν καμία αξία, όταν υπάρχουν σημαντικά προβλήματα που παραμένουν άλυτα για χρόνια στην πόλη μας.”
Ένα πρόγραμμα που θα υλοποιηθεί με διαφάνεια και σεβασμό στο δημόσιο χρήμα και με όρους χρηστής και έντιμης διαχείρισης.

Μια από τις βασικές δεσμεύσεις είναι η δημιουργία του “Οδηγού του Δημότη,” έναν
πολυδιάστατο οδηγό με πληροφορίες για όλες τις υπηρεσίες του Δήμου και τις σχετικές
διαδικασίες. Επιπλέον, η δημοτική παράταξη θα επικεντρωθεί στη βελτίωση της δομής και
λειτουργίας των υπηρεσιών του Δήμου, με γνώμονα τις καθημερινές ανάγκες του πολίτη.
Με στόχο μια πιο βιώσιμη πόλη, ο Γαβριήλ Αραμπατζής δεσμεύεται να ενώσει τους χώρους
πρασίνου της Ηλιούπολης και να αναδείξει τα πάρκα και τις πλατείες, εντάσσοντάς τα στο δίκτυο πρασίνου της πόλης. Επίσης, θα επιδιώξει τη βελτίωση της καθαριότητας της πόλης, για το Πλύσιμο Κάδων επιδιορθώνοντας τα μηχανήματα καθαριότητας. Δεσμεύεται για ανανέωση του οδοφωτισμού με σύγχρονα φωτιστικά LED και μια ολοκληρωμένη και αποτελεσματική πολιτική ανακύκλωσης.

Επίσης, ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε σε ένα ευαίσθητο θέμα για την πόλη, το κοιμητήριο.
Χαρακτηριστικά είπε: “Το μείζον αυτό θέμα θα μπορούσε ήδη να έχει δρομολογηθεί και να
λυθεί, με σοβαρότητα με τις κατάλληλες ενέργειες από το Δήμο μας και τη σημερινή διοίκηση. Πως; Συγκεκριμένα πράγματα: Υπάρχει η δυνατότητα επέκτασης του υπάρχοντος κοιμητηρίου. Το ζήτημα είναι σοβαρό. Το κοιτάμε με μεγάλη προσοχή και με σεβασμό στη μνήμη των νεκρών μας, και ασφαλώς με σεβασμό στο περιβάλλον. Σήμερα δεσμευόμαστε απέναντί σας, και θα είναι από τις πρώτες μας ενέργειες, μόλις αναλάβουμε τη διοίκηση του δήμου, για τη λύση σε αυτό το κρίσιμο θέμα του κοιμητηρίου. “
Τέλος, ο κ. Αραμπατζής αναφέρθηκε στην αναδιάρθρωση της δημοτικής συγκοινωνίας,
υπογραμμίζοντας την ανάγκη για βελτιωμένες υπηρεσίες με δημοτικά λεωφορεία που θα
εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές της περιοχής.

Ο κ. Αραμπατζής άσκησε κριτική στα λάθη και τις παραλείψεις της απερχόμενης δημοτικής Αρχής και αναφέρθηκε στους λάθους χειρισμούς για το θέμα του κοιμητηριού και του ηλεκτροφωτισμού.

Οι παρευρισκόμενοι ανταποκρίθηκαν θερμά στις δεσμεύσεις του Γαβριήλ Αραμπατζή και
εκφράστηκε αισιοδοξία για τη μελλοντική πορεία της πόλης υπό την ηγεσία της παράταξης
“Η Πόλη που θέλω.” Κλείνοντας, καταχειροκροτούμενος, την ομιλία του, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης σημείωσε ότι «μπορούμε η πόλη που θέλω να γίνει η πόλη που όλοι θέλουμε».

Ο αγιασμός των εγκαινίων στο εκλογικό κέντρο τον πραγματοποιήθηκε από τον θεοφιλέστατο επίσκοπο Ρωγών Φιλόθεο – βοηθός επίσκοπος της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, τον προϊστάμενο του Ι.Ν. Αγίας Μαρίνας Ηλιουπόλεως πανοσιολογιότατο αρχιμανδρίτη Σεραφείμ Δημητρίου και τον ενορίτη πρωτοπρεσβύτερο Παναγιώτη Κούκουνα του Ι.Ν. Αγίου Νικολάου Ηλιουπόλεως.

Μετά τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του συνδυασμού, οι παραβρισκόμενοι διασκέδασαν με χορό και μουσική με την ενεργή συμμετοχή του Χορευτικού Λαογραφικού Ομίλου Ηλιούπολης (Χ.Λ.Ο.Η.) στην πλατεία ανεξαρτησίας.

Διαβάστε επίσης: “Η Πόλη που θέλω”: Ο υποψήφιος δήμαρχος Γ. Αραμπατζής εγκανιάζει το εκλογικό του κέντρο

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ