Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024
spot_img

Κόντρα για τον κλιματισμό στον Α’ βρεφονηπιακού Σταθμό

Την αντιπαράθεσή τους για τις τις υποδομές του ΚΑΦΑΔΗΛ στον Δήμο Ηλιούπολης, συνέχισαν τα μέλη της «Λαϊκής Συσπείρωσης» και ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του φορέα, Κώστας Καλούδης.

Σημείο τριβής, αυτήν την φορά ήταν το πρόβλημα κλιματισμού σε αίθουσες του Α’ βρεφονηπιακού Σταθμού για το οποίο η παράταξη της αντιπολλίτευσης εγκαλεί τον κ. Καλούδη.

Αιτία της αντιπαράθεσης αποτέλεσαν οι διαμαρτυρίες γονέων για το πρόβλημα με τον κλιματισμό στη δομή τις ημέρες του καύσωνα.

Συγκεκριμένα, τις τελευταίες ημέρες, γονείς παιδιών από τον Α’ βρεφονηπιακό σταθμό της πόλης κατήγγειλαν την απουσία κλιματισμού σε αίθουσες στις οποίες φιλοξενούνταν βρέφη, εν μέσω καύσωνα, με τον πρόεδρο του ΚΑΦΑΔΗΛ να απαντά, κάνοντας λόγο για «ανήθικες επιθέσεις και προεκλογική λάσπη».

Σε αυτήν την κόντρα, θέση πήρε και η Λαϊκή Συσπείρωση Ηλιούπολης, η οποία αναφέρει στην ανακοίνωσή της μεταξύ άλλων ότι: «Αν τελικά το πρόβλημα της ψύξης στον Α’ παιδικό σταθμό είναι μια “υπερβολή και αήθη αντιπολίτευση” τότε τι έχετε να πείτε για ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα, αυτή τη φορά στο γηροκομείο της ΤΑΒΙΘΑ, οπού γέροντες και εργαζόμενοι ψάχνουν καιρό τώρα “τον εξωτερικό συνεργάτη σας “να βάλει τα air condition στον Α’ όροφο, την κουζίνα και την τραπεζαρία των γέροντων και ακόμη δεν τον είδαν ;

Στα χιόνια έλειπε στην ΤΑΒΙΘΑ η ηλεκτρογεννήτρια που από καιρό είχαν υποδείξει οι εργαζόμενοι , στον καύσωνα ψάχνουν ΑΚΟΜΗ για την ψύξη… Πόσα τάχα “κύματα ανευθυνότητας” λέτε να αντέχουν γέροντες, εργαζόμενοι και δημότες Κε Καλούδη και Κυρίοι της Δημοτικής αρχής».

Διαβάστε επίσης: Κατασκήνωση για παιδά ευάλωτων κοινωνικών ομάδων δημοτών της πόλης

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ