Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024
spot_img

Επιχείρηση “ναρκοσκούπα” της ΕΛ.ΑΣ στην παραλιακή

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα διακίνησης ναρκωτικών που λυμαίνονται τις γειτονιές της πόλης, κατάφεραν οι διωκτικές Αρχές σε συνεργασία με τις υπηρεσίες του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, η διοίκηση του οποίου από καιρό είχαν ενημερώσει την Αστυνομία για την δράση των κυκλωμάτων.

Συγκεκριμένα, με γνώμονα τη δημόσια ασφάλεια, στην κατεύθυνση της εδραίωσης του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών και την διαφύλαξη της κοινωνικής ειρήνης, μέσα από συνεργασία της Δημοτικής Αρχής Π. Φαλήρου και προσωπικά του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου με τη διοίκηση του Τμήματος Ασφαλείας της πόλης, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, ειδική επιχειρησιακή δράση.

Η αστυνομική επιχείρηση, για την αποτροπή και αντιμετώπιση της εγκληματικότητας, κρίθηκε απαραίτητη, καθώς το τελευταίο χρονικό διάστημα το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, αλλά και ο Δήμος Παλαιού Φαλήρου έγιναν αποδέκτες καταγγελιών, που αφορούσαν άτομα τα οποία προέβαιναν σε συστηματική χρήση αλλά και διακίνηση μικροποσοτήτων ναρκωτικών ουσιών.

Τα άτομα, αυτά τα οποία στην πλειονότητά τους είναι αλλοδαποί, δρούσαν κατά κύριο λόγο στην περιοχή της παραλίας του Παλαιού Φαλήρου όπου βρίσκονται τα νυχτερινά κέντρα διασκέδασης, ενώ συχνά υπήρχαν και συμπλοκές μεταξύ τους.

Η επιχείρηση του Αστυνομικού Τμήματος και της Διεύθυνσης Ασφαλείας Π. Φαλήρου, διενεργήθηκε σε συνεργασία με το Αστυνομικό Τμήμα Παλαιού Φαλήρου και την ομάδα ΔΙΑΣ, μετά από προσωπική συνεννόηση του δημάρχου Γιάννη Φωστηρόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης στην παραλιακή ζώνη, ελέγχθηκαν 22 άτομα από τα οποία έξι συνελήφθησαν για κατοχή κάνναβης, συμπλοκές και πρόκληση επικινδύνων σωματικών βλαβών, ενώ έγιναν και 12 προσαγωγές αλλοδαπών.

Οι συλληφθέντες, με την δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους οδηγούνται στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου ευχαριστεί δημόσια τις Τοπικές Αστυνομικές Αρχές αλλά και την Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, για την αγαστή συνεργασία και την άμεση όσο και αποτελεσματική ανταπόκριση τους.

Ο κ. Φωστηρόπουλος και η Δημοτική Αρχή Παλαιού Φαλήρου αναφερόμενοι στην δράση της Αστυνομίας, διαβεβαίωσαν για μία ακόμη φορά τους κατοίκους, ότι οι στοχευμένες αστυνομικές δράσεις, που έχουν ως στόχο την πρόληψη και καταστολή της εγκληματικότητας και τη βελτίωση του επιπέδου ασφάλειας των πολιτών, θα συνεχιστούν.

Διαβάστε επίσης: Κλειστό λόγω εργασιών το ΚΕΠ του Δήμου

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ