Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Απομακρύνονται τα κοντέινερς από τα σχολεία

Ένα αίτημα ετών εκπαιδευτικών, μαθητών και Συλλόγων Γονέων της Ηλιούπολης, γίνεται πράξη, με την απομάκρυνση των λυόμενων κατασκευών (κοντέινερς) από τις σχολικές μονάδες της πόλης.

Ο Δήμος Ηλιούπολης κίνησε όλες τις απαραίτητες διαδικασίες και απομάκρυνε τα πρώτα κοντέινερς από το 4ο Γυμνάσιο Ηλιούπολης και το 8ο και 17ο Δημοτικό Σχολείο.

«Ως Δημοτική Αρχή πράξαμε το αυτονόητο. Από την πρώτη στιγμή που αναλάβαμε θέσαμε ως στόχο τη συντομότερη δυνατή απομάκρυνση των κοντέινερς. Έχουμε πλήρη συναίσθηση της αυξημένης ευθύνης μας, ιδιαίτερα στα θέματα που σχετίζονται με τα παιδιά και το αποδεικνύουμε στην πράξη καθημερινά με μικρότερες και μεγαλύτερες παρεμβάσεις», δήλωσε ο Δήμαρχος Ηλιούπολης Γιώργος Χατζηδάκης. Δεσμεύτηκε ότι «με τον ίδιο προγραμματισμό, η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει και τα επόμενα χρόνια, προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ όλα τα σχολικά συγκροτήματα της πόλης, και με την έγκριση των νέων μελετών από το Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” να υπάρξουν νέες, σύγχρονες και ασφαλείς σχολικές αίθουσες».

Διαβάστε επίσης: Μini summer camp από 28/8 έως 8/9 στο 1ο Δημοτικό Σχολείο Ηλιούπολης

Ειδήσεις από την  Ηλιούπολη στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ