Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Μνημόνιο συνεργασίας ΣΠΑΥ – Δήμου Ανατολικής Σάμου

Εκτός αθηναϊκών συνόρων «ταξιδεύει» ο Σύνδεσμος Προστασίας και Ανάπτυξης Υμηττού (ΣΠΑΥ). Μάλιστα, φθάνει μέχρι την Ανατολική Σάμο προκειμένου οι ειδικοί να δώσουν τα φώτα τους στον τομέα της προστασίας του περιβάλλοντος.

Ο πρόεδρος του ΣΠΑΥ, δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος μετέβη στη Σάμο, όπου συναντήθηκε με τον δήμαρχο της Ανατολικής Σάμου Γιώργο Στάντζο και εκπρόσωπων εθελοντικών ομάδων Σαμίων. Εκεί υπεγράφη μνημόνιο συνεργασίας, σύμφωνα με το οποίο ο ΣΠΑΥ θα αναλάβει την τεχνική και νομική οργάνωση του αντίστοιχου Συνδέσμου στη Σάμο, προκειμένου το πανέμορφο νησί να ενισχυθεί αποτελεσματικότερα στο μέλλον σε ότι αφορά την πρόληψη πυρκαγιών και την ενίσχυση των εθελοντικών ομάδων.

Οι δύο άνδρες μίλησαν επίσης για τη συνεργασία των Δήμων, ειδικά όταν ολοκληρωθεί το έργο του Ελληνικού, στο επίπεδο του τουρισμού.

«Είναι μεγάλη ευκαιρία για το νησί – το νησί του μέλλοντος, της Σάμου», δήλωσε ο κ. Στάντζος, και συνέχισε: «Θα προστατεύσουμε το περιβάλλον και θα προχωρήσουμε τις οικονομίες μας και τις κοινωνίες μας μπροστά».

Διαβάστε επίσης: ΣΠΑΥ: Νέος πυροσβεστικός εξοπλισμός στον Δήμο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ