Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Κατάλληλες για μπάνια οι παραλίες της πόλης

Ιδανικές για κολύμβηση και θαλάσσιες δραστηριότητες εξακολουθούν να είναι οι παραλίες του Παλαιού Φαλήρου, σύμφωνα με τις νέες μετρήσεις που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Συγκεκριμένα, συνεχής είναι η παρακολούθηση των υδάτων κολύμβησης του Δήμου Παλαιού Φαλήρου που πραγματοποιείται όλο τον χρόνο και εντείνεται την κολυμβητική περίοδο κάθε έτους, σε καθορισμένα σημεία και με δείγματα κωδικοποιημένα, με σκοπό τη προστασία των υδάτων και της δημόσιας υγείας.

Η ποιότητα των νερών των παραλιών του Παλαιού Φαλήρου αξιολογείται συνεχώς από τις αρμόδιες Δημόσιες Αρχές και οι μετρήσεις και οι δειγματοληψίες πραγματοποιούνται με συνέπεια και προγραμματισμό όλο το έτος ενώ τα σχετικά αποτελέσματα δημοσιοποιούνται στις επίσημες ιστοσελίδες των φορέων.

Η Διεύθυνση Υδάτων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αττικής, στο πλαίσιο της αναβάθμισης των παρεχόμενων ψηφιακών υπηρεσιών δημιούργησε την επίσημη γεωχωρική πύλη με τίτλο «Ακτές Κολύμβησης Αττικής» στην οποία παρουσιάζονται τα σχετικά αποτελέσματα των ερευνών και για τις παραλίες του Παλαιού Φαλήρου.

Διαβάστε επίσης: Εθελοντές μοίρασαν ενημερωτικά βιβλιαράκια κατά των Ναρκωτικών στον Φλοίσβο

Ειδήσεις από το Παλαιό Φάληρο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ