Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Μουσικός Σεπτέμβριος στον Άλιμο

Με δύο συναυλίες που θα γίνουν στο ανοιχτό θέατρο «Μαίρη Αρώνη» θα ξεκινήσουν οι πολιτιστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αλίμου τον Σεπτέμβριο.

Συγκεκριμένα, την Παρασκευή, πρώτη ημέρα του Σεπτέμβρη, έχει προγραμματιστεί η συναυλία της Νάντιας Καραγιάννη «Εφ’ όλης της ύλης».

Η συναυλία είναι ένα αφιέρωμα στην υπέροχη, πολύμορφη μουσική της Ελλάδας! Αξεπέραστα τραγούδια των μεγάλων µας δημιουργών (συνθετών – ποιητών – στιχουργών), που σφράγισαν µε την ποιότητά τους και την αξία τους διαχρονικά τον μουσικό µας πολιτισμό. Βαµβακάρης, Τσιτσάνης, Μητσάκης, Χιώτης, Καλδάρας, Σουγιούλ, Γούναρης, Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Ζαµπέτας, Λοϊζος, Πλέσσας, Σπανός, Μικρούτσικος και τόσοι άλλοι!

Ακολούθως, το Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου στον ίδιο χώρο θα γίνει και η συναυλία «Φωνές & Χρώματα» με το Φωνητικό Σύνολο «En-Chor» και την Δέσποινα Πολυκανδρίτου

Τραγούδια όπως: «Αν θυμηθείς τ’ όνειρό μου», «Ήτανε μια φορά», «Τα ζηλιάρικά σου μάτια», «Canzone Arrabiatta», «Con te partiro» και «Χαράματα η ώρα τρεις» παρουσιάζονται, όπως δεν έχουν ακουστεί ξανά, μέσα από τις ολόφρεσκες ερμηνείες των μελών του En-Chor σε μια βραδιά πλημμυρισμένη από μουσική και αμέτρητα χαμόγελα.

Διαβάστε περισσότερα: Με «FLAMINGOS THE BAND» συνεχίζονται οι πολιτιστικές βραδιές στην πόλη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ