Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

«Άλιμος για Όλους»: Βγήκε… είδηση στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Α. Σιμητροπούλου

Πλήθος κόσμου και εκπροσώπων της Αυτοδιοίκησης παραβρέθηκαν στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της υποψήφιας δημάρχου Αλίμου και επικεφαλής της παράταξης «Άλιμος για Όλους», Αναστασίας Σιμητροπούλου.

Στην εκδήλωση που έγινε το βράδυ της Δευτέρας 4 Σεπτεμβρίου στο εκλογικό κέντρο στο Άνω Καλαμάκι, εκατοντάδες δημότες του Αλίμου έδωσαν το παρών και άκουσαν την υποψήφια δήμαρχο να παρουσιάζει τους βασικού πυλώνες του προγράμματός της για την πόλη και την καθημερινότητα των κατοίκων.

 

Κατά την ομιλία της, η Α. Σιμητροπούλου άσκησε έντονη κριτική στο έργο της σημερινής δημοτικής Αρχής την τελευταία τετραετία τονίζοντας: «Εμείς θα επαναφέρουμε τον Άλιμο στο προσκήνιο και θα λύσουμε καίρια ζητήματα που μας ταλανίζουν για χρόνια. Ο Δήμος μας έχει ανάγκη από εξωστρέφεια. Βάζουμε πάνω από το προσωπικό μας Εγώ, το καλό του τόπου μας και συνεργαζόμαστε για να πετύχουμε».

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι μετά από χρόνια ο Δήμος θα αποκτήσει κοιμητήριο λέγοντας: «Συνεργαζόμαστε με το γειτονικό Δήμο και στην επέκταση του σημερινού κοιμητηρίου του, θα παραχωρηθεί χώρος για τον Άλιμο. Με μνημόνιο συνεργασίας, με διαφανείς διαδικασίες, εξασφαλίζουμε την αξιοπρέπεια που οφείλουμε στην τελευταία κατοικία και στα προσφιλή μας πρόσωπα».

Την είδηση επιβεβαίωσε και ο δήμαρχος Ελληνικού Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος που ήταν παρών και στο χαιρετισμό του τόνισε πως ο Άλιμος με το Ελληνικό και την Αργυρούπολη πρέπει να ενωθούν ξανά. «Στο σημερινό κοιμητήριο της Αργυρούπολης, στην επέκταση που θα κάνουμε, θα διαθέσουμε ένα μεγάλο τμήμα για το Δήμο Αλίμου προκειμένου να θάβει με αξιοπρέπεια και τιμές τους ανθρώπους του. Εύχομαι να είναι αχρείαστο».

Επίσης, η Α. Σιμητροπούλου, παρουσίασε και τους 60 υποψηφίους συμβούλους της παράταξης.

Διαβάστε επίσης: «Άλιμος για όλους»: Εγκαινιάζει απόψε το εκλογικό κέντρο της η Αν. Σιμητροπούλου

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ