Τρίτη, 14 Μαΐου, 2024

“Άνοιξε” την “αγκαλιά” της στις κακοποιημένες γυναίκες η «Γυναίκα Δύναμη»

Εγκαινιάστηκε την Τετάρτη, 13 Σεπτεμβρίου ο νέος χώρος στον Άλιμο που θα παρέχει υποστήριξη σε όσες γυναίκες έχουν υποστεί λεκτική και σωματική κακοποίηση, έχοντας πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας.

Ο χώρος που ονομάζεται «Γυναίκα Δύναμη» στεγάζεται στην οδό Φαν Βάικ 15 και αποτελεί μία πρωτοβουλία του δήμου Αλίμου με στόχο την παροχή υποστήριξης σε κακοποιημένες γυναίκες.

Οι αρμόδιοι του προγράμματος θα εφαρμόσουν μεθόδους ενδυνάμωσης των κακοποιημένων γυναικών ενώ σύντομα θα ξεκινήσουν κύκλοι και για έφηβα κορίτσια.

Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψε ο δήμαρχος Αλίμου, Ανδρέας Κονδύλης, ενώ στο πλάι του, βρέθηκε η ηθοποιός Άννα Δημητρίεβιτς.

Στην εκδήλωση εγκαινίων παρευρέθηκαν: ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Αλίμου, Στέφανος Διαμαντής, η αντιδήμαρχος Μαρία Αραπάκη, η αντιπρόεδρος του ΘΟΠΑΑ Αποστολία Σκλάβου, ο εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για τα θέματα της Δημοτικής Αστυνομίας, Γιάννης Βέργης, η διευθύντρια των κοινωνικών υπηρεσιών, Ουρανία Ζαχαροπούλου, υποψήφιοι δημοτικοί Σύμβουλοι με τον συνδυασμό «Αγαπώ τον Άλιμο» αλλά και η Δήμητρα Αιγινίτη.

Διαβάστε επίσης: Εγκαινιάζεται νέος χώρος για τις κακοποιημένες γυναίκες

Ειδήσεις από τον Άλιμο στο amarysianotia.gr

Κάντε like στη σελίδα μας στο Facebook

Ακολουθήστε μας στο Twitter

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

spot_img
spot_img
spot_img

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ